,, ,

Tarih Affetti Fatih Belediye Başkanı 86,534,224,76 Türk Lirası Rekor Ceza İle Affetmedi

Gündem 07.05.2023 - 12:09, Güncelleme: 07.05.2023 - 12:09 6122+ kez okundu.
 

Tarih Affetti Fatih Belediye Başkanı 86,534,224,76 Türk Lirası Rekor Ceza İle Affetmedi

Tarih Affetti Fatih Belediye Başkanı 86,534,224,76 Türk Lirası Rekor Ceza İle Affetmedi
İstanbul Fatihte bulunan bir pasaja Fatih Belediyesi 86,534,224,76 Türk Lirası ceza keserek rekor bir cezaya imza attı.   Peki neden..? Yaşadığımız 6 Şubat depreminde bir çok canımızı yitirdik bir çok Aile yok oldu gencecik bedenleri toprağa verdik fakat gözlerini para hırsı bürüyen bazı kişiler insan hayatını hiçe saymaya devam ediyor. İstanbul Fatih de yüzlerce esnafı içerisinde barındıran altında dükkanları içerisinde sinema bulunan pasajın bodrum katına oto park yapa bilmek için yangın merdivenlerini iptal eden binanın bazı ana kolon ve direklerini projeye aykırı olarak kesen pasaj sahiplerine rekor biz ceza yazıldı Fatih Belediyesi encümen kararı ile alınan karar sonrasında şimdi pasaj sahipleri yıkım kararı ile karşı karşıya bırakıldığı belirtildi. Cezaya söz konusu olan yangın merdivenlerinin kaldırılması ve bertaraf edilen kesilen direklerin pasaj sahipleri tarafından kapatılması kesilmesi sonucunda oluşacak doğal afetler ve yangın esnasında yüzlerce belki deprem anında binlerce canımızın yitirilmesine sebep olma ihtimalinin yüksek olduğu bir alan haline getirilen pasaj Belediye Başkanlığının dikkatinden kaçmamış ve aldığı şikayet üzerine denetim yapan Fatih Belediye Başkanlığı denetim ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen projeye aykırı olarak görülen her konu için ayrı ayrı ceza kesilmiş toplamında ise rekor bir cezaya imzaya atılmış insan hayatının bu kadar ucuz olmadığını gösteren Fatih Belediye Başkanlığı bulunduğu bölgedeki halkın taktirini topladı.
Tarih Affetti Fatih Belediye Başkanı 86,534,224,76 Türk Lirası Rekor Ceza İle Affetmedi

İstanbul Fatihte bulunan bir pasaja Fatih Belediyesi 86,534,224,76 Türk Lirası ceza keserek rekor bir cezaya imza attı.

 

Peki neden..?

Yaşadığımız 6 Şubat depreminde bir çok canımızı yitirdik bir çok Aile yok oldu gencecik bedenleri toprağa verdik fakat gözlerini para hırsı bürüyen bazı kişiler insan hayatını hiçe saymaya devam ediyor. İstanbul Fatih de yüzlerce esnafı içerisinde barındıran altında dükkanları içerisinde sinema bulunan pasajın bodrum katına oto park yapa bilmek için yangın merdivenlerini iptal eden binanın bazı ana kolon ve direklerini projeye aykırı olarak kesen pasaj sahiplerine rekor biz ceza yazıldı Fatih Belediyesi encümen kararı ile alınan karar sonrasında şimdi pasaj sahipleri yıkım kararı ile karşı karşıya bırakıldığı belirtildi.

Cezaya söz konusu olan yangın merdivenlerinin kaldırılması ve bertaraf edilen kesilen direklerin pasaj sahipleri tarafından kapatılması kesilmesi sonucunda oluşacak doğal afetler ve yangın esnasında yüzlerce belki deprem anında binlerce canımızın yitirilmesine sebep olma ihtimalinin yüksek olduğu bir alan haline getirilen pasaj Belediye Başkanlığının dikkatinden kaçmamış ve aldığı şikayet üzerine denetim yapan Fatih Belediye Başkanlığı denetim ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen projeye aykırı olarak görülen her konu için ayrı ayrı ceza kesilmiş toplamında ise rekor bir cezaya imzaya atılmış insan hayatının bu kadar ucuz olmadığını gösteren Fatih Belediye Başkanlığı bulunduğu bölgedeki halkın taktirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.