,, ,

Tanju Çelik Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:07, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:07 7118+ kez okundu.
 

Tanju Çelik Kimdir?

Tanju Çelik Kimdir?
1972 Bergama doğumlu olan Dr.Tanju Çelik lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 1999 yılında İzmir Dr.Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde göreve başladı. 2023 yılı genel seçimlerinde CHP Milletvekili Aday Adayı oldu. Dr.Tanju Çelik evli ve ikisi de Tıp Fakültesi öğrencisi bir kız, bir erkek çocuk babasıdır.
Tanju Çelik Kimdir?

1972 Bergama doğumlu olan Dr. Tanju Çelik lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 1999 yılında İzmir Dr.Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde göreve başladı.

2023 yılı genel seçimlerinde CHP Milletvekili Aday Adayı oldu. Dr. Tanju Çelik evli ve ikisi de Tıp Fakültesi öğrencisi bir kız, bir erkek çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.