,, ,

Taner Büyüker'e Özel Kalite Belgesi Verildi

Gündem 16.08.2023 - 10:25, Güncelleme: 16.08.2023 - 10:27 3630+ kez okundu.
 

Taner Büyüker'e Özel Kalite Belgesi Verildi

Ses Sanatçısı Taner Büyüker’e Yeşilçam Medya A.Ş tarafından kalite belgesi verildi. Sanatçı Antalya’da sahne aldığı mekanlarda Türk sanat müziği ile beğeni topluyor.
Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Antalya gece hayatının sevilen ve sayılan Türk sanat müziği sanatçısı Taner Büyüker 'e özel kalite belgesi verdi. Belge, Yeşilçam Medya A.Ş'nin Antalya'da çeşitli mekanlarda sahne alan ve şarkıları ile bazen hüzünlendiren bazen eğlendiren Taner Büyüker'in başarılarının devamını dilemek için verildi. Dr.Köksal Selçuk, "Taner Büyüker, Antalya gece hayatının önemli bir parçasıdır. Şarkıları ile insanları eğlendiren ve hüzünlendiren bir sanatçıdır. Kendisini özel kalite belgesi ile ödüllendirmek istedik. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Taner Büyüker, "Bu belge benim için çok anlamlı. Antalya gece hayatının sevilen ve sayılan bir sanatçısı olmak beni çok mutlu ediyor. Başarılarımın devamı için elimden geleni yapacağım" dedi.
Ses Sanatçısı Taner Büyüker’e Yeşilçam Medya A.Ş tarafından kalite belgesi verildi. Sanatçı Antalya’da sahne aldığı mekanlarda Türk sanat müziği ile beğeni topluyor.

Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Antalya gece hayatının sevilen ve sayılan Türk sanat müziği sanatçısı Taner Büyüker 'e özel kalite belgesi verdi.

Belge, Yeşilçam Medya A.Ş'nin Antalya'da çeşitli mekanlarda sahne alan ve şarkıları ile bazen hüzünlendiren bazen eğlendiren Taner Büyüker'in başarılarının devamını dilemek için verildi.

Dr.Köksal Selçuk, "Taner Büyüker, Antalya gece hayatının önemli bir parçasıdır. Şarkıları ile insanları eğlendiren ve hüzünlendiren bir sanatçıdır. Kendisini özel kalite belgesi ile ödüllendirmek istedik. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Taner Büyüker, "Bu belge benim için çok anlamlı. Antalya gece hayatının sevilen ve sayılan bir sanatçısı olmak beni çok mutlu ediyor. Başarılarımın devamı için elimden geleni yapacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.