,, ,

Swagger Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 16:49, Güncelleme: 17.07.2023 - 16:52 4383+ kez okundu.
 

Swagger Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Swagger Dizisi Konusu ve Oyuncuları
Swagger , NBA yıldızı Kevin Durant ’in hayatından esinlenerek yaratılan bir dizi. Dizi , Amerika’nın başkentindeki AAU basketbol dünyasında, hayaller ve hırs ile fırsatçılık ve yolsuzluk arasındaki ince çizgide yürüyen oyuncular, aileleri ve koçlarını anlatıyor. Dizinin başrolünde O’ Shea Jackson Jr., Jace Carson adlı yetenekli bir basketbolcu rolünü oynuyor. Diğer oyuncular arasında Isaiah Hill , Shinelle Azoroh , Quvenzhané Wallis , Tristan Mack Wilds , Caleel Harris ve Tessa Ferrer gibi isimler var. Dizi, Apple TV üzerinden yayınlanıyor. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor ve ilk üç bölüm 29 Ekim 2021’de yayınlandı. Dizinin IMDb puanı 10 üzerinden 6.81. Dizi, basketbolun yanı sıra aile, arkadaşlık, aşk, ırkçılık, adalet gibi temaları da işliyor
Swagger Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Swagger , NBA yıldızı Kevin Durant ’in hayatından esinlenerek yaratılan bir dizi. Dizi , Amerika’nın başkentindeki AAU basketbol dünyasında, hayaller ve hırs ile fırsatçılık ve yolsuzluk arasındaki ince çizgide yürüyen oyuncular, aileleri ve koçlarını anlatıyor. Dizinin başrolünde O’ Shea Jackson Jr., Jace Carson adlı yetenekli bir basketbolcu rolünü oynuyor. Diğer oyuncular arasında Isaiah Hill , Shinelle Azoroh , Quvenzhané Wallis , Tristan Mack Wilds , Caleel Harris ve Tessa Ferrer gibi isimler var.

Dizi, Apple TV üzerinden yayınlanıyor. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor ve ilk üç bölüm 29 Ekim 2021’de yayınlandı. Dizinin IMDb puanı 10 üzerinden 6.81. Dizi, basketbolun yanı sıra aile, arkadaşlık, aşk, ırkçılık, adalet gibi temaları da işliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.