,, ,

Survivor All Star 2024’te Tansiyon Yükseliyor

Tv-Dünyası 12.01.2024 - 10:06, Güncelleme: 12.01.2024 - 10:06 8265+ kez okundu.
 

Survivor All Star 2024’te Tansiyon Yükseliyor

Survivor All Star 2024’te tansiyon yükseliyor. Sercan, Turabi ve Nagihan arasında tartışma çıkıyor. Acun Ilıcalı, ada konseyinde sürpriz duyuruyor.
TV8 ’in popüler yarışması Survivor All Star 2024, bu akşam 7. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Fragmanda, aynı takımda yarışan Sercan , Turabi ve Nagihan arasında tansiyonun yükseldiği ve tartışma çıktığı görülüyor. Programın sunucusu Acun Ilıcalı , ada konseyinde yarışmacılara bir sürprizlerinin olduğunu duyuruyor. Daha sonra Kırmızı takım yarışmacıları oyun alanına giriyor. Ancak, seçmelerden dolayı önce Nagihan, Merve ve Gizem arasında gerginlik yaşanıyor. Gözyaşlarına boğulan Gizem, kendisine bakan Merve’yi iterek uzaklaştırıyor. Oyun sırasında parkurda düşen Sercan, seçmelerden dolayı Nagihan’a tepki gösteriyor. “Buna sinirleniyorum işte. Seçimlerde analiz yapmıyorsun Nagihan. Bunu anlatıyorum işte sana” diyerek bağırıyor. Sercan’ın Nagihan’a bağırmasına sinirlenen Turabi, “Ne bağırıyorsun kıza? Bağıramazsın kıza” diyerek tepki gösteriyor. Öfkeden deliye dönen Nagihan ise Sercan’ın üzerine koşarak “Sen kimsin de bana bağırıyorsun?” diye soruyor. Ada konseyinde yine sinirlenen Nagihan, Sercan için “Senin haftan değil, ağzını kapat. Bu kim ya?” diyerek bağırıyor. Bu duruma müdahale eden Acun Ilıcalı, “Nagihan sen ne yapıyorsun? Sercan kim biliyor musun milli futbolcu” diyerek tepki gösteriyor.
Survivor All Star 2024’te tansiyon yükseliyor. Sercan, Turabi ve Nagihan arasında tartışma çıkıyor. Acun Ilıcalı, ada konseyinde sürpriz duyuruyor.

TV8 ’in popüler yarışması Survivor All Star 2024, bu akşam 7. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Fragmanda, aynı takımda yarışan Sercan , Turabi ve Nagihan arasında tansiyonun yükseldiği ve tartışma çıktığı görülüyor.

Programın sunucusu Acun Ilıcalı , ada konseyinde yarışmacılara bir sürprizlerinin olduğunu duyuruyor. Daha sonra Kırmızı takım yarışmacıları oyun alanına giriyor. Ancak, seçmelerden dolayı önce Nagihan, Merve ve Gizem arasında gerginlik yaşanıyor. Gözyaşlarına boğulan Gizem, kendisine bakan Merve’yi iterek uzaklaştırıyor.

Oyun sırasında parkurda düşen Sercan, seçmelerden dolayı Nagihan’a tepki gösteriyor. “Buna sinirleniyorum işte. Seçimlerde analiz yapmıyorsun Nagihan. Bunu anlatıyorum işte sana” diyerek bağırıyor. Sercan’ın Nagihan’a bağırmasına sinirlenen Turabi, “Ne bağırıyorsun kıza? Bağıramazsın kıza” diyerek tepki gösteriyor. Öfkeden deliye dönen Nagihan ise Sercan’ın üzerine koşarak “Sen kimsin de bana bağırıyorsun?” diye soruyor.

Ada konseyinde yine sinirlenen Nagihan, Sercan için “Senin haftan değil, ağzını kapat. Bu kim ya?” diyerek bağırıyor. Bu duruma müdahale eden Acun Ilıcalı, “ Nagihan sen ne yapıyorsun? Sercan kim biliyor musun milli futbolcu” diyerek tepki gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.