,, ,

Survivor All Star 2024'te meydan okumalar başladı

Magazin 13.11.2023 - 16:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 16:59 25220+ kez okundu.
 

Survivor All Star 2024'te meydan okumalar başladı

Survivor All Star 2024 sezonu öncesi yarışmacılar arasında meydan okumalar başladı. İlk meydan okuma Turabi’den gelirken, Yiğit Poyraz da Instagram’da paylaştığı antrenman videosuyla meydan okudu. Turabi ve Poyraz arasındaki rekabet merakla bekleniyor.
Survivor All Star 2024 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala, yarışmacılar arasında meydan okumalar başladı. SMS oylamasının olmayacağı açıklanmasının ardından ilk meydan okuma Turabi 'den gelmişti. Turabi, yarışmacılara iyi hazırlanmaları gerektiğini belirterek, "SMS olmadan karşımda ne kadar dayanabilecekler?" diyerek meydan okumuştu. Bu kez meydan okuyan isim Yiğit Poyraz oldu. Yiğit Poyraz, antrenman sırasında çekilmiş görüntülerini Instagram hesabı üzerinden hikaye olarak paylaştı. Poyraz, paylaşımında, "Dansçıyı yenmek için direk lazım da ona gerek bile yok easymoney" ifadelerine yer verdi. Poyraz'ın paylaşımı, Survivor camiasında büyük yankı uyandırdı. Poyraz'a destek verenler olduğu gibi, Turabi'yi destekleyenler de oldu. Turabi ve Poyraz arasındaki rekabet daha da kızışacak gibi görünüyor. Survivor All Star 2024'ün başlamasıyla birlikte, iki yarışmacı arasında yaşanacak meydan okumalar ve rekabetler merakla bekleniyor.
Survivor All Star 2024 sezonu öncesi yarışmacılar arasında meydan okumalar başladı. İlk meydan okuma Turabi’den gelirken, Yiğit Poyraz da Instagram’da paylaştığı antrenman videosuyla meydan okudu. Turabi ve Poyraz arasındaki rekabet merakla bekleniyor.

Survivor All Star 2024 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala, yarışmacılar arasında meydan okumalar başladı. SMS oylamasının olmayacağı açıklanmasının ardından ilk meydan okuma Turabi 'den gelmişti. Turabi, yarışmacılara iyi hazırlanmaları gerektiğini belirterek, "SMS olmadan karşımda ne kadar dayanabilecekler?" diyerek meydan okumuştu.

Bu kez meydan okuyan isim Yiğit Poyraz oldu. Yiğit Poyraz, antrenman sırasında çekilmiş görüntülerini Instagram hesabı üzerinden hikaye olarak paylaştı. Poyraz, paylaşımında, "Dansçıyı yenmek için direk lazım da ona gerek bile yok easymoney" ifadelerine yer verdi.

Poyraz'ın paylaşımı, Survivor camiasında büyük yankı uyandırdı. Poyraz'a destek verenler olduğu gibi, Turabi'yi destekleyenler de oldu.

Turabi ve Poyraz arasındaki rekabet daha da kızışacak gibi görünüyor. Survivor All Star 2024'ün başlamasıyla birlikte, iki yarışmacı arasında yaşanacak meydan okumalar ve rekabetler merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.