,, ,

Süleyman Bölünmez, Muhtarlarla bir araya geldi

Siyaset 14.12.2022 - 15:48, Güncelleme: 14.12.2022 - 15:48 3950+ kez okundu.
 

Süleyman Bölünmez, Muhtarlarla bir araya geldi

Süleyman Bölünmez, Muhtarlarla bir araya geldi
22. Dönem Mardin Milletvekili ve hayırsever işadamı Süleyman Bölünmez , Artuklu ’ya bağlı köy muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Özel bir otelde düzenlenen toplantıya AK Parti önceki dönem İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile birlikte AK Parti Artuklu İlçe başkanı Serdal Bağış , Muhtar Derneklerinin başkanları, meclis üyeleri ve köy/mahalle muhtarları katıldı.   MUHTARLARI MİTİNGE DAVET ETTİ Toplantıya katılan muhtarları, cumartesi günü gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına davet eden Bölünmez, muhtarların köy, mahalle ve şehirle ilgili taleplerini dinleyerek not aldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Süleyman Bölünmez , konuşmasına çok istemesine rağmen köylere yapamadığı ve geciken ziyaretlerinden dolayı muhtarlar aracılığıyla köy sakinlerinden özür diledi. Muhtarlarla sık sık bir araya gelip sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğini kaydeden Süleyman Bölünmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği değere dikkat çekti.   MUHTARLAR ÖNCELİKLİ KİŞİLERDİR Muhtarları tek tek dinleyerek sorunlarını not alan Bölünmez, "Pandemi ve yoğunluktan ötürü çok arzu etmemize rağmen yeteri kadar sizlerle bir araya gelememenin üzüntüsü içerisindeyim. İnanıyorum ki bundan sonra sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Toplantımıza iştirak etmenizden dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Muhtarlarımız, devletin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki ilk kapısı olarak görüyorum. Yerel yönetimlerden gelen bir liderin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ülkemizin yaşadığı büyük değişimin içinde elbette siz değerli muhtarlıklarımız da bu değişimden hakkettiği payı almıştır. Muhtarlar benim için her zaman en öncelikli kişiler olmuştur. Muhtarlarımızdan gelen sorunlara, beklentilere daha fazla özen göstermişimdir. Muhtarlarımızın seçildikleri mahallenin veya köyün emanetini üstlenmiş kişiler olarak bu bilinçle hareket ettiklerini çok iyi biliyorum. Sizlerin taleplerini, şikayetlerini, önerilerini cumartesi gelecek olan Sayın cumhurbaşkanımıza bizzat iletme sözü veriyorum. Gerekli tespitleri yaparak, çalışmalara başlandı. Bir vatandaşımızın sorunu veya bir mahallemizin sorunu benim için hepimizin, bütün Mardin’in Mardinlilerin sorunu demektir. Bu noktada hiçbir ayrım gözetmediğimi belirtmek istiyorum. Davetimizi kırmayıp, toplantımıza katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” diye konuştu.   SORUNLARINI DİLE GETİRDİLER Süleyman Bölünmez'in yaptığı konuşmanın ardından söz alan muhtarlar, köylerinde ve il genelini ilgilendiren sıkıntıları sıraladı. Çevre yolu, alt yapı sorunları, şehir hastanesi, okul ihtiyacı, yol ve kavşak sorunu ile altyapı ve parke taşı döşemeleriyle ilgili taleplerini dile getiren muhtarlar, sorunların çözümü için ortak akıl ve istişarede bulunulması yönündeki beklentilerini dile getirdiler
Süleyman Bölünmez, Muhtarlarla bir araya geldi

22. Dönem Mardin Milletvekili ve hayırsever işadamı Süleyman Bölünmez , Artuklu ’ya bağlı köy muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Özel bir otelde düzenlenen toplantıya AK Parti önceki dönem İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile birlikte AK Parti Artuklu İlçe başkanı Serdal Bağış , Muhtar Derneklerinin başkanları, meclis üyeleri ve köy/ mahalle muhtarları katıldı.

 

MUHTARLARI MİTİNGE DAVET ETTİ

Toplantıya katılan muhtarları, cumartesi günü gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına davet eden Bölünmez, muhtarların köy, mahalle ve şehirle ilgili taleplerini dinleyerek not aldı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Süleyman Bölünmez , konuşmasına çok istemesine rağmen köylere yapamadığı ve geciken ziyaretlerinden dolayı muhtarlar aracılığıyla köy sakinlerinden özür diledi.

Muhtarlarla sık sık bir araya gelip sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğini kaydeden Süleyman Bölünmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği değere dikkat çekti.

 

MUHTARLAR ÖNCELİKLİ KİŞİLERDİR

Muhtarları tek tek dinleyerek sorunlarını not alan Bölünmez, " Pandemi ve yoğunluktan ötürü çok arzu etmemize rağmen yeteri kadar sizlerle bir araya gelememenin üzüntüsü içerisindeyim. İnanıyorum ki bundan sonra sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Toplantımıza iştirak etmenizden dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Muhtarlarımız, devletin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki ilk kapısı olarak görüyorum. Yerel yönetimlerden gelen bir liderin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ülkemizin yaşadığı büyük değişimin içinde elbette siz değerli muhtarlıklarımız da bu değişimden hakkettiği payı almıştır. Muhtarlar benim için her zaman en öncelikli kişiler olmuştur. Muhtarlarımızdan gelen sorunlara, beklentilere daha fazla özen göstermişimdir. Muhtarlarımızın seçildikleri mahallenin veya köyün emanetini üstlenmiş kişiler olarak bu bilinçle hareket ettiklerini çok iyi biliyorum. Sizlerin taleplerini, şikayetlerini, önerilerini cumartesi gelecek olan Sayın cumhurbaşkanımıza bizzat iletme sözü veriyorum. Gerekli tespitleri yaparak, çalışmalara başlandı. Bir vatandaşımızın sorunu veya bir mahallemizin sorunu benim için hepimizin, bütün Mardin’in Mardinlilerin sorunu demektir. Bu noktada hiçbir ayrım gözetmediğimi belirtmek istiyorum. Davetimizi kırmayıp, toplantımıza katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

 

SORUNLARINI DİLE GETİRDİLER

Süleyman Bölünmez'in yaptığı konuşmanın ardından söz alan muhtarlar, köylerinde ve il genelini ilgilendiren sıkıntıları sıraladı. Çevre yolu, alt yapı sorunları, şehir hastanesi, okul ihtiyacı, yol ve kavşak sorunu ile altyapı ve parke taşı döşemeleriyle ilgili taleplerini dile getiren muhtarlar, sorunların çözümü için ortak akıl ve istişarede bulunulması yönündeki beklentilerini dile getirdiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.