,, ,

Şulemsi Şule Kayatürk Kimdir?

Kimdir 18.11.2023 - 16:47, Güncelleme: 18.11.2023 - 16:47 5812+ kez okundu.
 

Şulemsi Şule Kayatürk Kimdir?

Şulemsi Şule Kayatürk Kimdir, Kaç Yaşında? Şulemsi Serveti Ne Kadar? Şulemsi Estetiksiz Hali
Şule Kayatürk sosyal medyada “ Şulemsi ” adıyla tanınan bir fenomendir. Ankara doğumlu olan Şulemsi 2023 yılı itibariyle 26 yaşındadır. Kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi işletmekte ve sosyal medya içerik üreticiliği yapmaktadır. Şulemsi ’nin serveti hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, iddialara göre 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu söylenmektedir. Ancak bu iddialar teyit edilmiş kesin bilgiler değildir. Estetiksiz hali hakkında ise, Şulemsi ’nin geçmişte 100 kilo civarında olduğu ve önemli bir zayıflama süreci geçirerek yaklaşık 54 kiloya düştüğü belirtilmektedir. Ancak estetiksiz halini gören bazı takipçileri tanımakta güçlük çekmiştir.
Şulemsi Şule Kayatürk Kimdir, Kaç Yaşında? Şulemsi Serveti Ne Kadar? Şulemsi Estetiksiz Hali

Şule Kayatürk sosyal medyada “ Şulemsi ” adıyla tanınan bir fenomendir. Ankara doğumlu olan Şulemsi 2023 yılı itibariyle 26 yaşındadır. Kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi işletmekte ve sosyal medya içerik üreticiliği yapmaktadır.

Şulemsi ’nin serveti hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, iddialara göre 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu söylenmektedir. Ancak bu iddialar teyit edilmiş kesin bilgiler değildir.

Estetiksiz hali hakkında ise, Şulemsi ’nin geçmişte 100 kilo civarında olduğu ve önemli bir zayıflama süreci geçirerek yaklaşık 54 kiloya düştüğü belirtilmektedir. Ancak estetiksiz halini gören bazı takipçileri tanımakta güçlük çekmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.