,, ,

Steam Hata Kodu E84: Nedir ve Nasıl Çözülür?

Gündem 30.12.2023 - 15:42, Güncelleme: 30.12.2023 - 15:42 2543+ kez okundu.
 

Steam Hata Kodu E84: Nedir ve Nasıl Çözülür?

Steam Hata Kodu E84: Nedir ve Nasıl Çözülür?
Steam Hata Kodu E84 Steam'e giriş yaparken karşılaşabileceğiniz bir hatadır. Hata mesajı, "Kısa bir zaman diliminde bulunduğunuz konumdan çok fazla başarısız giriş denemesi oldu" şeklindedir. Bu hata, genellikle aynı Steam hesabını farklı cihazlarda kullanmaya çalıştığınızda oluşur. Steam Hata Kodu E84'ü çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Diğer cihazlarda oturumları kapatın. Aynı Steam hesabını farklı cihazlarda kullanıyorsanız, diğer cihazlarda oturumları kapatın. Bunu yapmak için, Steam istemcisini açın ve "Ayarlar" > "Hesaplar" > "Oturumlar" bölümüne gidin. Oturumu kapatmak istediğiniz cihazın yanındaki "Oturumu Kapat" düğmesine tıklayın. Steam istemcisini yeniden başlatın. Steam istemcisini tamamen kapatın ve ardından tekrar açın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı tamamen kapatın ve ardından tekrar açın. VPN bağlantısını devre dışı bırakın. VPN kullanıyorsanız, VPN bağlantısını devre dışı bırakın. Antivirüs programınızı devre dışı bırakın. Antivirüs programınız Steam'i engelleyiyorsa, devre dışı bırakın. Bu adımlar sorunu çözmezse, Steam Destek ile iletişime geçin. İşte Steam Hata Kodu E84'ü önlemek için bazı ipuçları: Aynı Steam hesabını farklı cihazlarda kullanmadan önce, diğer cihazlarda oturumları kapatın. Steam istemcisini düzenli olarak güncelleyin. Bilgisayarınızı virüs ve kötü amaçlı yazılımlara karşı düzenli olarak tarayın.  
Steam Hata Kodu E84: Nedir ve Nasıl Çözülür?

Steam Hata Kodu E84 Steam'e giriş yaparken karşılaşabileceğiniz bir hatadır. Hata mesajı, "Kısa bir zaman diliminde bulunduğunuz konumdan çok fazla başarısız giriş denemesi oldu" şeklindedir. Bu hata, genellikle aynı Steam hesabını farklı cihazlarda kullanmaya çalıştığınızda oluşur.

Steam Hata Kodu E84'ü çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Diğer cihazlarda oturumları kapatın. Aynı Steam hesabını farklı cihazlarda kullanıyorsanız, diğer cihazlarda oturumları kapatın. Bunu yapmak için, Steam istemcisini açın ve "Ayarlar" > "Hesaplar" > "Oturumlar" bölümüne gidin. Oturumu kapatmak istediğiniz cihazın yanındaki "Oturumu Kapat" düğmesine tıklayın.
  2. Steam istemcisini yeniden başlatın.  Steam istemcisini tamamen kapatın ve ardından tekrar açın.
  3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı tamamen kapatın ve ardından tekrar açın.
  4. VPN bağlantısını devre dışı bırakın. VPN kullanıyorsanız, VPN bağlantısını devre dışı bırakın.
  5. Antivirüs programınızı devre dışı bırakın. Antivirüs programınız Steam'i engelleyiyorsa, devre dışı bırakın.

Bu adımlar sorunu çözmezse, Steam Destek ile iletişime geçin.

İşte Steam Hata Kodu E84'ü önlemek için bazı ipuçları:

  • Aynı Steam hesabını farklı cihazlarda kullanmadan önce, diğer cihazlarda oturumları kapatın.
  • Steam istemcisini düzenli olarak güncelleyin.
  • Bilgisayarınızı virüs ve kötü amaçlı yazılımlara karşı düzenli olarak tarayın.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.