,, ,

Star’ın Yeni Dizisi Ömer’in İlk Tanıtımı Yayınlandı

Tv-Dünyası 24.12.2022 - 12:38, Güncelleme: 24.12.2022 - 12:38 4520+ kez okundu.
 

Star’ın Yeni Dizisi Ömer’in İlk Tanıtımı Yayınlandı

Star’ın Yeni Dizisi Ömer’in İlk Tanıtımı Yayınlandı
Selahattin Paşalı , Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren Star ’ın merakla beklenen yeni dizisi Ömer ’in ilk tanıtımı yayınlandı.   Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan “Ömer”in hikayesi ise şöyle; Yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.   Yapımını OGM Pictures ’ın üstlendiği dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı , Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay ’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar 'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer , Gülçin Kültür Şahin , Onur Bilge , Gamze Karaduman , Serpil Gül , Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturan dizinin senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Star’ın merakla beklenen yeni dizisi “Ömer”, yakında Star’da…
Star’ın Yeni Dizisi Ömer’in İlk Tanıtımı Yayınlandı
Selahattin Paşalı , Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren Star ’ın merakla beklenen yeni dizisi Ömer ’in ilk tanıtımı yayınlandı.
 
Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan “Ömer”in hikayesi ise şöyle; Yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.
 
Yapımını OGM Pictures ’ın üstlendiği dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı , Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay ’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar 'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer , Gülçin Kültür Şahin , Onur Bilge , Gamze Karaduman , Serpil Gül , Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturan dizinin senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.
Star’ın merakla beklenen yeni dizisi “Ömer”, yakında Star’da…
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.