,, ,

Star'dan yeni dizi: Sakla Beni 2 Kasım Perşembe akşamı başlıyor

Tv-Dünyası 27.10.2023 - 12:42, Güncelleme: 27.10.2023 - 12:45 7118+ kez okundu.
 

Star'dan yeni dizi: Sakla Beni 2 Kasım Perşembe akşamı başlıyor

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni, 2 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de başlıyor.
Star TV 'nin merakla beklenen yeni dizisi Sakla Beni 2 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımını OGM Pictures 'ın, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu 'nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu , Cemre Baysel , Asude Kalebek , Şenay Gürler , Ceyda Düvenci , Nilüfer Açıkalın , Sevinç Erbulak , Gökşen Ateş , Kamil Güler , Nizam Namidar , Sera Tokdemir , Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Aslı, yaşadığı travmalardan dolayı geçmişiyle yüzleşmekten kaçan genç bir kadındır. Babasının ölümü üzerine İstanbul'a dönen Aslı, babasının ölümünün ardından ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Aslı'nın hayatının merkezinde yer alan iki adam ise Kaan ve Cenk'tir. Kaan, Aslı'nın geçmişinden gelen ve onu korumaya çalışan gizemli bir adamdır. Cenk ise Aslı'nın çocukluk aşkıdır. Aslı, geçmişiyle yüzleşirken Kaan ve Cenk arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni, 2 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de başlıyor.
Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni, 2 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de başlıyor.

Star TV 'nin merakla beklenen yeni dizisi Sakla Beni 2 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımını OGM Pictures 'ın, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu 'nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu , Cemre Baysel , Asude Kalebek , Şenay Gürler , Ceyda Düvenci , Nilüfer Açıkalın , Sevinç Erbulak , Gökşen Ateş , Kamil Güler , Nizam Namidar , Sera Tokdemir , Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle:

Aslı, yaşadığı travmalardan dolayı geçmişiyle yüzleşmekten kaçan genç bir kadındır.

Babasının ölümü üzerine İstanbul'a dönen Aslı, babasının ölümünün ardından ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Aslı'nın hayatının merkezinde yer alan iki adam ise Kaan ve Cenk'tir.

Kaan, Aslı'nın geçmişinden gelen ve onu korumaya çalışan gizemli bir adamdır.

Cenk ise Aslı'nın çocukluk aşkıdır.

Aslı, geçmişiyle yüzleşirken Kaan ve Cenk arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni, 2 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de başlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.