,, ,

Starbucks’tan tropikal yaz ferahlığı!

Alışveriş 04.07.2022 - 13:48, Güncelleme: 04.07.2022 - 13:48 88306+ kez okundu.
 

Starbucks’tan tropikal yaz ferahlığı!

Starbucks ‘ın sıcak yaz günlerine özel hazırladığı tropikal lezzetler Frappuccino ailesine yepyeni bir ferahlık katılıyor. Yaz serinliğini en lezzetli şekilde yaşamak isteyenlerin adresi Starbucks mağazaları oluyor!
Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, Frappuccino ailesine eklediği yepyeni ürünleriyle damaklarda eşsiz bir lezzet bırakıyor.    Starbucks Frappuccino ailesine Passionfruit Raspberry Frappuccino ve Banana Split Frappuccino katıldı!   Çarkıfelek meyvesi, ahududu ve vanilya lezzeti ile hazırlanan Passionfruit Raspberry Frappuccino, tropikal bir lezzet deneyimi yaşatırken katmanlı pembe parçacıklı üst süslemesi görsel bir şölen sunuyor. Banana Split Frappuccino ise karamelize muz püresi, kahve ve mocha katmanıyla ve üzerindeki çırpılmış krema ve mocha sos süslemesiyle kahve severlerin yüzlerini gülümsetiyor.    Bu yepyeni iki Frappuccino, serin bir lezzet arayanların hem açık hava aktivitelerinde yanından eksik etmek istemeyeceği hem de Starbucks mağazalarında keyifli sohbetlerin favori içeceği olacak!  
Starbucks ‘ın sıcak yaz günlerine özel hazırladığı tropikal lezzetler Frappuccino ailesine yepyeni bir ferahlık katılıyor. Yaz serinliğini en lezzetli şekilde yaşamak isteyenlerin adresi Starbucks mağazaları oluyor!

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, Frappuccino ailesine eklediği yepyeni ürünleriyle damaklarda eşsiz bir lezzet bırakıyor. 

 

Starbucks Frappuccino ailesine Passionfruit Raspberry Frappuccino ve  Banana Split Frappuccino katıldı!

 

Çarkıfelek meyvesi, ahududu ve vanilya lezzeti ile hazırlanan Passionfruit Raspberry Frappuccino, tropikal bir lezzet deneyimi yaşatırken katmanlı pembe parçacıklı üst süslemesi görsel bir şölen sunuyor.  Banana Split Frappuccino ise karamelize muz püresi, kahve ve mocha katmanıyla ve üzerindeki çırpılmış krema ve mocha sos süslemesiyle kahve severlerin yüzlerini gülümsetiyor. 

 

Bu yepyeni iki Frappuccino, serin bir lezzet arayanların hem açık hava aktivitelerinde yanından eksik etmek istemeyeceği hem de Starbucks mağazalarında keyifli sohbetlerin favori içeceği olacak!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.