,, ,

Star TV'nin yeni dizisi Ömer kadrosuna yeni isimler.

Tv-Dünyası 07.12.2022 - 09:30, Güncelleme: 07.12.2022 - 09:32 6575+ kez okundu.
 

Star TV'nin yeni dizisi Ömer kadrosuna yeni isimler.

Star TV'nin yeni dizisi Ömer kadrosuna yeni isimler.
Dizinin kadrosuna usta oyuncu Zerrin Sümer de dahil oldu. Sümer, Nezahat rolüne hayat verecek ve Ömer’in babaannesi rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Son olarak “Oğlum” dizisinde rol alan Metehan Parıltı , “Ömer”in kadrosuna dahil oldu. Minik yıldız Gamze’nin ( Gökçe Bahadır ) oğlu Tuna’ya hayat verecek. Ve son olarak Gamze Karaduman “Şükran”a hayat verecek. Ömer , yakında Star ' da!   Kaynak: Birsen A.
Star TV'nin yeni dizisi Ömer kadrosuna yeni isimler.
Dizinin kadrosuna usta oyuncu Zerrin Sümer de dahil oldu. Sümer, Nezahat rolüne hayat verecek ve Ömer’in babaannesi rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Son olarak “Oğlum” dizisinde rol alan Metehan Parıltı , “Ömer”in kadrosuna dahil oldu. Minik yıldız Gamze’nin ( Gökçe Bahadır ) oğlu Tuna’ya hayat verecek. Ve son olarak Gamze Karaduman “Şükran”a hayat verecek.
Ömer , yakında Star ' da!
 
Kaynak: Birsen A.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.