,, ,

SSB Başkanı İsmail Demir, Yalova'da tıbbi aromatik bitkiler bahçesini gezdi

Gündem 02.06.2022 - 17:02, Güncelleme: 02.06.2022 - 17:02 4748+ kez okundu.
 

SSB Başkanı İsmail Demir, Yalova'da tıbbi aromatik bitkiler bahçesini gezdi

SSB Başkanı İsmail Demir, Yalova'da tıbbi aromatik bitkiler bahçesini gezdi
 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı (SSB) İsmail Demir, Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi'ni gezdi. Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Metin Oral tarafından karşılanan Demir, belediye tarafından işletilen 40 dönüm arazi üzerine kurulu bahçeyle ilgili bilgi aldı. Demir, ziraat mühendisi tarafından tanıtılan 240 çeşit bitkiden bazıları, Ar- Ge laboratuvarında geliştirilen çeşitler ile çay ve yağ çıkarılan bitkileri de yakından inceledi. Belediye Başkanı Oral da Hersek Lagünü, bölgedeki antik kentler ve yürütülen kazı çalışmaları hakkında da Demir'e bilgi verdi.
SSB Başkanı İsmail Demir, Yalova'da tıbbi aromatik bitkiler bahçesini gezdi

  Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı (SSB) İsmail Demir, Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi'ni gezdi.

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Metin Oral tarafından karşılanan Demir, belediye tarafından işletilen 40 dönüm arazi üzerine kurulu bahçeyle ilgili bilgi aldı.

Demir, ziraat mühendisi tarafından tanıtılan 240 çeşit bitkiden bazıları, Ar- Ge laboratuvarında geliştirilen çeşitler ile çay ve yağ çıkarılan bitkileri de yakından inceledi.

Belediye Başkanı Oral da Hersek Lagünü, bölgedeki antik kentler ve yürütülen kazı çalışmaları hakkında da Demir'e bilgi verdi.

Yalova HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.