,, ,

Spor yöneticisi Ayaz: Hakem Meler’e geçmiş olsun, saldırganlar yargılansın

Spor 12.12.2023 - 14:54, Güncelleme: 12.12.2023 - 14:54 27581+ kez okundu.
 

Spor yöneticisi Ayaz: Hakem Meler’e geçmiş olsun, saldırganlar yargılansın

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı’nın Hakem Halil Umut Meler’e saldırısı, spor yöneticisi Bekir Ayaz tarafından kınandı. Ayaz, futbolun ruhuna aykırı bu olayın sorumlularının yargılanması gerektiğini belirtti.
MKE Ankaragücü , Çaykur Rizespor maçından sonra MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı tarafından Hakem Halil Umut Meler’e karşı yapılan, Türk futboluna yakışmayan çirkin saldırıyı spor yöneticisi Bekir Ayaz şiddetle kınadığını belirtti. Bekir Ayaz açıklamasında ; Hakem Halil Umut Meler ’e ve Hakem Camiasına geçmiş olsun dileklerini  sunuyorum FIFA kokartlı Hakemimiz Halil Umut Meler’e karşı yapılan saldırı ile ilgili Sporun ve futbolun ruhu ile bağdaşmayan ve tasvip edilmeyen bu olaya tataflı tarafsız Futbolun paydaşlarını göreve davet ediyorum. Spor, barış ve kardeşlik demektir. Spor şiddetle kavga ve gürültü ile aynı kefede olamaz vede olmamalıdır. Şiddetin Türk sporunun içinde barınması için siyasi görüşü ne olursa olsun FIFA kokartlı hakemimiz karşı gerçekleştirilen şiddet  olayında “6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun” a göre ihmali olan Kulüp yetkilileri yargılanmalıdır.
MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı’nın Hakem Halil Umut Meler’e saldırısı, spor yöneticisi Bekir Ayaz tarafından kınandı. Ayaz, futbolun ruhuna aykırı bu olayın sorumlularının yargılanması gerektiğini belirtti.

MKE Ankaragücü , Çaykur Rizespor maçından sonra MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı tarafından Hakem Halil Umut Meler’e karşı yapılan, Türk futboluna yakışmayan çirkin saldırıyı spor yöneticisi Bekir Ayaz şiddetle kınadığını belirtti.

Bekir Ayaz açıklamasında ; Hakem Halil Umut Meler ’e ve Hakem Camiasına geçmiş olsun dileklerini  sunuyorum FIFA kokartlı Hakemimiz Halil Umut Meler’e karşı yapılan saldırı ile ilgili Sporun ve futbolun ruhu ile bağdaşmayan ve tasvip edilmeyen bu olaya tataflı tarafsız Futbolun paydaşlarını göreve davet ediyorum.

Spor, barış ve kardeşlik demektir. Spor şiddetle kavga ve gürültü ile aynı kefede olamaz vede olmamalıdır. Şiddetin Türk sporunun içinde barınması için siyasi görüşü ne olursa olsun FIFA kokartlı hakemimiz karşı gerçekleştirilen şiddet  olayında “6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun” a göre ihmali olan Kulüp yetkilileri yargılanmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.