,, ,

Sounds of Paşaköy için geri sayım başladı!

Gündem 17.07.2023 - 11:39, Güncelleme: 17.07.2023 - 11:39 3298+ kez okundu.
 

Sounds of Paşaköy için geri sayım başladı!

Sounds of Paşaköy için geri sayım başladı!
2021 yılından bu yana düzenlediği klasik müzik konserleriyle adından bahsettiren Sounds of Paşaköy , bu sene Borusan Quartet ’in sahne alacağı, iş ve sanat dünyasından kıymetli isimlerin katılımlarıyla 12 Ağustos günü gerçekleştirmeye hazırlanıyor.    Geçtiğimiz 2 senedir düzenlediği klasik müzik konserleriyle iş ve sanat camiasında adını duyuran Sounds of Paşaköy konserlerinin üçüncüsü 12 Ağustos günü gerçekleştirilecek. Her yıl değerli klasik müzik gruplarının dinlendiği Sounds of Paşaköy sahnesinde bu sene eşsiz tınılarıyla Türkiye’nin çağdaş müzik repertuvarına önemli ölçüde katkıda bulunan Borusan Quartet yer alıyor. Ünlü Ortopedi ve Travmatoloji, El Cerrahisi ve Mikrocerrahi Doktoru Prof. Dr. Eftal Güdemez ve ilk sergisini geçtiğimiz ocak ayında hayata geçiren Heykeltıraş Damla Güdemez çiftinin Assos Paşaköy ’deki evleri zeytin ağaçları ve klasik müziği harmanlayarak müzikseverlere cennetin kapılarını aralıyor.    Maviyle yeşili bir araya getiren Sounds of Paşaköy , her sene olduğu gibi bu sene de bir sosyal sorumluluk projesiyle konserlerini daha da anlamlı bir hale getiriyor. Ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek konserde okumak isteyen çocuklara destek olmak isteyen Güdemez çifti, davetlileriyle beraber Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği aracılığıyla çocukların eğitimlerine katkıda bulunacak.    Paşaköy’e hayranlıklarını her fırsatta dile getiren Güdemez çifti Sounds of Paşaköy’ün üçüncü sene konseri ve gelecek planları için heyecanlarını şu ifadelerle dile getiriyor: “Öncelikle Borusan Quartet gibi değerli bir ekibi kıymetli misafirlerimizle dinleyeceğimiz için çok mutluyuz. Büyük hayallerle çıktığımız bu yolda iş ve sanat dünyasından dostlarımızın katılımları bizim için çok anlamlı. Bu yolda yıllar sonra birçok insanın katılabileceği ve izleyebileceği bir festivalin organizasyonuna ön ayak olarak zeytin ağaçları altından yükselen müzik ezgilerini Assos Antik Tiyatro’da katılımcılarla birlikte dinleyebilmeyi hayal ediyoruz.”   Sounds of Paşaköy iş ve sanat dünyasından kıymetli isimlerin katılımlarıyla 12 Ağustos’ta Assos’ta Güdemez çiftinin evinde E.C.A. ana sponsorluğunda gerçekleşecek. 
Sounds of Paşaköy için geri sayım başladı!

2021 yılından bu yana düzenlediği klasik müzik konserleriyle adından bahsettiren Sounds of Paşaköy , bu sene Borusan Quartet ’in sahne alacağı, iş ve sanat dünyasından kıymetli isimlerin katılımlarıyla 12 Ağustos günü gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 

 

Geçtiğimiz 2 senedir düzenlediği klasik müzik konserleriyle iş ve sanat camiasında adını duyuran Sounds of Paşaköy konserlerinin üçüncüsü 12 Ağustos günü gerçekleştirilecek. Her yıl değerli klasik müzik gruplarının dinlendiği Sounds of Paşaköy sahnesinde bu sene eşsiz tınılarıyla Türkiye’nin çağdaş müzik repertuvarına önemli ölçüde katkıda bulunan Borusan Quartet yer alıyor. Ünlü Ortopedi ve Travmatoloji, El Cerrahisi ve Mikrocerrahi Doktoru Prof. Dr. Eftal Güdemez ve ilk sergisini geçtiğimiz ocak ayında hayata geçiren Heykeltıraş Damla Güdemez çiftinin Assos Paşaköy ’deki evleri zeytin ağaçları ve klasik müziği harmanlayarak müzikseverlere cennetin kapılarını aralıyor. 

 

Maviyle yeşili bir araya getiren Sounds of Paşaköy , her sene olduğu gibi bu sene de bir sosyal sorumluluk projesiyle konserlerini daha da anlamlı bir hale getiriyor. Ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek konserde okumak isteyen çocuklara destek olmak isteyen Güdemez çifti, davetlileriyle beraber Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği aracılığıyla çocukların eğitimlerine katkıda bulunacak. 

 

Paşaköy’e hayranlıklarını her fırsatta dile getiren Güdemez çifti Sounds of Paşaköy’ün üçüncü sene konseri ve gelecek planları için heyecanlarını şu ifadelerle dile getiriyor: “Öncelikle Borusan Quartet gibi değerli bir ekibi kıymetli misafirlerimizle dinleyeceğimiz için çok mutluyuz. Büyük hayallerle çıktığımız bu yolda iş ve sanat dünyasından dostlarımızın katılımları bizim için çok anlamlı. Bu yolda yıllar sonra birçok insanın katılabileceği ve izleyebileceği bir festivalin organizasyonuna ön ayak olarak zeytin ağaçları altından yükselen müzik ezgilerini Assos Antik Tiyatro’da katılımcılarla birlikte dinleyebilmeyi hayal ediyoruz.”

 

Sounds of Paşaköy iş ve sanat dünyasından kıymetli isimlerin katılımlarıyla 12 Ağustos’ta Assos’ta Güdemez çiftinin evinde E.C.A. ana sponsorluğunda gerçekleşecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.