,, ,

Sosyal Medyada Namazla Alay Eden Kullanıcıya Tepki Yağdı!

Gündem 17.02.2024 - 11:13, Güncelleme: 17.02.2024 - 11:17 3203+ kez okundu.
 

Sosyal Medyada Namazla Alay Eden Kullanıcıya Tepki Yağdı!

Sosyal medyada namaz kılan bir kullanıcı, matkapla alay etti. Bu saygısızlık büyük tepki çekti. Kullanıcılar yasal işlem istedi
Sosyal medya platformlarında "E. D." isimli kullanıcı, eline aldığı matkabı çalıştırarak namaz kılıyormuş gibi yaptığı videoyu " Robokıble " etiketiyle paylaştı. Kullanıcının bu saygısız davranışı, videoyu çeken arkadaşının da kahkahalarla gülerek destek vermesi büyük tepkilere neden oldu. Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü: Namaza karşı yapılan bu saygısız paylaşım, kısa sürede sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Kullanıcılar, Dilbaz'ın paylaşımını kınayarak, bu tür saygısızlıklara karşı yasal işlem yapılmasını talep etti.
Sosyal medyada namaz kılan bir kullanıcı, matkapla alay etti. Bu saygısızlık büyük tepki çekti. Kullanıcılar yasal işlem istedi

Sosyal medya platformlarında "E. D." isimli kullanıcı, eline aldığı matkabı çalıştırarak namaz kılıyormuş gibi yaptığı videoyu " Robokıble " etiketiyle paylaştı. Kullanıcının bu saygısız davranışı, videoyu çeken arkadaşının da kahkahalarla gülerek destek vermesi büyük tepkilere neden oldu.

Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü:

Namaza karşı yapılan bu saygısız paylaşım, kısa sürede sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Kullanıcılar, Dilbaz'ın paylaşımını kınayarak, bu tür saygısızlıklara karşı yasal işlem yapılmasını talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.