,, ,

Söğüt ve Orhaniye Okullarına Park

Gündem 09.03.2023 - 14:27, Güncelleme: 09.03.2023 - 14:27 5288+ kez okundu.
 

Söğüt ve Orhaniye Okullarına Park

Söğüt ve Orhaniye Okullarına Park
Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri okul bahçelerine çocuk parkı yapmaya devam ediyor. Oyun parkı olmayan veya eskiyen okullara, çocuk oyun grupları monte eden Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 2 okula daha yeni çocuk parkı kazandırdı. Çalışmalar kapsamında Söğüt İlköğretim Okulu ve Orhaniye İlköğretim Okulu yeni parklarına kavuştu. Orhaniye’deki okula yapılan parkın zemini de kaplanırken Söğüt’te okul idarecilerinin isteği üzerine kum döşendi. Diğer yandan belediyeye yapılan başvurular doğrultusunda merkezde de birçok okulun yıpranan oyun gruplarına bakım yapılırken bazı oyun aletleri de yenileriyle değiştirildi. Oyun parklarıyla çocuklar için öğretmenleri ve aileleriyle beraber zaman geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturuldu. ÇOCUKLARA HİZMET BİZİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK Okullar için yapılan çalışmaların kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Oktay “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz göreve geldiğimiz günden bu yana pek çok okul bahçesine çocuk parkı kazandırdı. Çocuklar için yaptığımız her hizmet bize büyük mutluluk veriyor. Bu doğrultuda imkanlarımız ölçüsünde okullarımıza her anlamda destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Söğüt ve Orhaniye Okullarına Park

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri okul bahçelerine çocuk parkı yapmaya devam ediyor.

Oyun parkı olmayan veya eskiyen okullara, çocuk oyun grupları monte eden Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 2 okula daha yeni çocuk parkı kazandırdı. Çalışmalar kapsamında Söğüt İlköğretim Okulu ve Orhaniye İlköğretim Okulu yeni parklarına kavuştu. Orhaniye’deki okula yapılan parkın zemini de kaplanırken Söğüt’te okul idarecilerinin isteği üzerine kum döşendi.

Diğer yandan belediyeye yapılan başvurular doğrultusunda merkezde de birçok okulun yıpranan oyun gruplarına bakım yapılırken bazı oyun aletleri de yenileriyle değiştirildi. Oyun parklarıyla çocuklar için öğretmenleri ve aileleriyle beraber zaman geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturuldu.

ÇOCUKLARA HİZMET BİZİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK

Okullar için yapılan çalışmaların kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Oktay “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz göreve geldiğimiz günden bu yana pek çok okul bahçesine çocuk parkı kazandırdı. Çocuklar için yaptığımız her hizmet bize büyük mutluluk veriyor. Bu doğrultuda imkanlarımız ölçüsünde okullarımıza her anlamda destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.