,, ,

Soğuk hava nedeniyle örümcek ağları kırağı tuttu

Gündem 30.10.2022 - 09:20, Güncelleme: 30.10.2022 - 09:20 3789+ kez okundu.
 

Soğuk hava nedeniyle örümcek ağları kırağı tuttu

Soğuk hava nedeniyle örümcek ağları kırağı tuttu
Ardahan ve Kars 'ta soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte özellikle gece etkili olan soğuk nedeniyle kırağı oluştu, araçların camlı buzla kaplandı. Bazı vatandaşlar araçlarını soğuktan korumak için üstünü branda ile örttü. Tarihi Ardahan Köprüsü'nün demir korkuluklarındaki kırağı ile kaplanan örümcek ağları da ilginç görüntü oluşturdu. Vatandaşlar Burak Taştan son günlerde soğuk havanın etkili olduğunu belirterek, "Artık kışımız geldi. Sonuçta araç camları buz tutmaya başladı. Bu da kışın göstergesi." dedi. Kars'ta ise hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Arpaçay ilçesine bağlı Kuyucuk köyünde hayvanların su içtiği yerler buz tuttu.
Soğuk hava nedeniyle örümcek ağları kırağı tuttu

Ardahan ve Kars 'ta soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor.


Kentte özellikle gece etkili olan soğuk nedeniyle kırağı oluştu, araçların camlı buzla kaplandı.
Bazı vatandaşlar araçlarını soğuktan korumak için üstünü branda ile örttü.


Tarihi Ardahan Köprüsü'nün demir korkuluklarındaki kırağı ile kaplanan örümcek ağları da ilginç görüntü oluşturdu.


Vatandaşlar Burak Taştan son günlerde soğuk havanın etkili olduğunu belirterek, "Artık kışımız geldi. Sonuçta araç camları buz tutmaya başladı. Bu da kışın göstergesi." dedi.


Kars'ta ise hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Arpaçay ilçesine bağlı Kuyucuk köyünde hayvanların su içtiği yerler buz tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.