,, ,

Sofía Vergara’nın Grıselda Blanco’yu Canlandırdığı Grıselda 25 Ocak’ta Sadece Netflix’te

Tv-Dünyası 21.09.2023 - 16:51, Güncelleme: 21.09.2023 - 16:51 7532+ kez okundu.
 

Sofía Vergara’nın Grıselda Blanco’yu Canlandırdığı Grıselda 25 Ocak’ta Sadece Netflix’te

Sofia Vergara’nın baş yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde olduğu ‘Griselda’, tarihin en çok para kazanan kartellerinden birini kuran Griselda Blanco’nun hayatını anlatıyor. Dizi, 25 Ocak’ta Netflix’te
Sofia Vergara ’nın aynı zamanda baş yapımcılığını üstlendiği Griselda ile tek başına bir kadın olarak güce kavuşabilmek için bitmek bilmeyen bir hırsın peşine takılmaya hazır olun! Griselda Blanco’nun gerçek hayat öyküsünden esinlenen altı bölümlük mini dizi, Blanco’nun kurduğu işi ayakta tutabilmek adına verdiği mücadeleye odaklanıyor.   Narcos’un yaratıcıları Eric Newman Doug Miro Ingrid Escajeda ve Carlo Bernard ’ın imzasını taşıyan, Andrés Baiz’in yönettiği Griselda 25 Ocak’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.   Griselda Hakkında: Sofia Vergara’nın başrolünü ve baş yapımcılığını üstlendiği Griselda, zekâsı ve hırsıyla tarihin en çok para kazanan kartellerinden birini kuran Kolombiyalı iş kadını Griselda Blanco'nun hayat öyküsünden esinlendi. Blanco’nun akılalmaz acımasızlığı ile cazibesinin tehlikeli birleşimi sayesinde iş hayatı ve ailesi arasında ustalıkla kurduğu denge, onun aynı zamanda "Ana" lakabıyla tanınmasına yol açtı.   Yaratıcılar: Eric Newman, Doug Miro, Ingrid Escajeda, Carlo Bernard    Yönetmen: Andrés Baiz (Tüm bölümler)   Senaristler: Ingrid Escajeda, Doug Miro, Eric Newman, Brenna Kouf, Cassie Pappas, Turi Meyer, Alfredo Septién, Gina Lucita Monreal, Giovanna Sarquis, Carlo Bernard   Oyuncular: Sofía Vergara (Griselda Blanco), Alberto Guerra (Dario Sepúlveda), Christian Tappan (Arturo Mesa), Martín Rodríguez (Rivi Ayala), Juliana Aidén Martinez (June Hawkins), Vanessa Ferlito (Carmen Gutiérrez)   Biz Kimiz? Netflix, 190’dan fazla ülkede 238 milyondan fazla kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.  
Sofia Vergara’nın baş yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde olduğu ‘Griselda’, tarihin en çok para kazanan kartellerinden birini kuran Griselda Blanco’nun hayatını anlatıyor. Dizi, 25 Ocak’ta Netflix’te

Sofia Vergara ’nın aynı zamanda baş yapımcılığını üstlendiği Griselda ile tek başına bir kadın olarak güce kavuşabilmek için bitmek bilmeyen bir hırsın peşine takılmaya hazır olun! Griselda Blanco’nun gerçek hayat öyküsünden esinlenen altı bölümlük mini dizi, Blanco’nun kurduğu işi ayakta tutabilmek adına verdiği mücadeleye odaklanıyor.

 

Narcos’un yaratıcıları Eric Newman Doug Miro Ingrid Escajeda ve Carlo Bernard ’ın imzasını taşıyan, Andrés Baiz’in yönettiği Griselda 25 Ocak’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

 

Griselda Hakkında:

Sofia Vergara’nın başrolünü ve baş yapımcılığını üstlendiği Griselda, zekâsı ve hırsıyla tarihin en çok para kazanan kartellerinden birini kuran Kolombiyalı iş kadını Griselda Blanco'nun hayat öyküsünden esinlendi. Blanco’nun akılalmaz acımasızlığı ile cazibesinin tehlikeli birleşimi sayesinde iş hayatı ve ailesi arasında ustalıkla kurduğu denge, onun aynı zamanda "Ana" lakabıyla tanınmasına yol açtı.

 

Yaratıcılar: Eric Newman, Doug Miro, Ingrid Escajeda, Carlo Bernard 
 

Yönetmen: Andrés Baiz (Tüm bölümler)
 

Senaristler: Ingrid Escajeda, Doug Miro, Eric Newman, Brenna Kouf, Cassie Pappas, Turi Meyer, Alfredo Septién, Gina Lucita Monreal, Giovanna Sarquis, Carlo Bernard

 

Oyuncular: Sofía Vergara (Griselda Blanco), Alberto Guerra (Dario Sepúlveda), Christian Tappan (Arturo Mesa), Martín Rodríguez (Rivi Ayala), Juliana Aidén Martinez (June Hawkins), Vanessa Ferlito (Carmen Gutiérrez)

 


Biz Kimiz?

Netflix, 190’dan fazla ülkede 238 milyondan fazla kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.