,, ,

Siyasetçi İlksen Harmancı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Siyaset 30.08.2023 - 09:07, Güncelleme: 30.08.2023 - 09:10 4627+ kez okundu.
 

Siyasetçi İlksen Harmancı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Siyasetçi İlksen Harmancı , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Siyasetçi İlksen Harmancı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İlksen Harmancı  mesajında, "30 Ağustos 1922, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Büyük Taarruz, milletimizin birlik ve beraberliğinin, kararlılığının ve inancının bir göstergesidir." dedi. İlksen Harmancı "Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı. İlksen Harmancı mesajının sonunda, "30 Ağustos Zafer Bayramı 'nın, Türkiye'nin demokrasi ve hukuk devleti mücadelesinin de önemli bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Bu bayram vesilesiyle, ülkemizin daha özgür ve adil bir gelecek inşa etmesi için üzerimize düşeni yapmaya kararlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.
Siyasetçi İlksen Harmancı , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Siyasetçi İlksen Harmancı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İlksen Harmancı  mesajında, "30 Ağustos 1922, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Büyük Taarruz, milletimizin birlik ve beraberliğinin, kararlılığının ve inancının bir göstergesidir." dedi.

İlksen Harmancı "Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

İlksen Harmancı mesajının sonunda, "30 Ağustos Zafer Bayramı 'nın, Türkiye'nin demokrasi ve hukuk devleti mücadelesinin de önemli bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Bu bayram vesilesiyle, ülkemizin daha özgür ve adil bir gelecek inşa etmesi için üzerimize düşeni yapmaya kararlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.