,, ,

Siyasetçi Faik Akyol CHP'den Delege Adayı Oldu

Siyaset 14.07.2023 - 09:56, Güncelleme: 14.07.2023 - 09:56 6065+ kez okundu.
 

Siyasetçi Faik Akyol CHP'den Delege Adayı Oldu

Siyasetçi Faik Akyol CHP'den Delege Adayı Oldu
Siyasetçi Faik Akyol CHP 'den Keçiören 19 Mayıs Mahalle Delegesi Adayı Olduğunu Açıkladı Faik Akyol Sözlerine şöyle devam etti Partimize 2023 yılında üye oldum. O günden beri partimizin her seçiminde gönüllü olarak çalıştım. Mahallemizin sandık müşahidi oldum. Partimizin çeşitli etkinliklerine katıldım. Mahalle temsilciliği toplantılarında aktif rol aldım. Partimize olan bağlılığım tamdır. Partimizin ilkelerine, değerlerine, vizyonuna ve liderine inanıyor ve güveniyorum. Partimizin büyük ve güçlü Türkiye hedeflerine katkı sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım. Partimizin içindeki demokrasiyi, istişareyi, kolektif aklı öne çıkaran bir parti olduğunu biliyorum. 19 Mayıs Mahallemize olan ilgim de büyüktür. Mahallemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini biliyorum. Mahallemizin altyapısını, ulaşımını, güvenliğini, eğitimini, sağlığını, kültürünü, sosyal hayatını iyileştirmek için projelerim var. Mahalledeki üyelerle iletişimim iyi. Onların talep ve önerilerini dinliyor ve bunları ilgili yerlere iletiyorum. Mahalledeki dayanışmayı, birlikteliği, kardeşliği artırmak için çaba gösteriyorum. Delege olarak mahallenin sesi olmak istiyorum. İlçe ve il kongrelerinde mahallenin iradesini yansıtmak istiyorum. Delege olarak partimizin politikalarına, kararlarına, adaylarına katkı sunmak istiyorum. Delege olarak parti içindeki değişim ve yenilenme sürecine destek vermek istiyorum. Siz değerli CHP üyelerinden destek istiyorum. Bana oy vermenizi rica ediyorum. Bana güvenmenizi istiyorum. Bana inanmanızı diliyorum. Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum diyerek sözlerini bitirdi
Siyasetçi Faik Akyol CHP'den Delege Adayı Oldu

Siyasetçi Faik Akyol CHP 'den Keçiören 19 Mayıs Mahalle Delegesi Adayı Olduğunu Açıkladı  Faik Akyol Sözlerine şöyle devam etti

Partimize 2023 yılında üye oldum. O günden beri partimizin her seçiminde gönüllü olarak çalıştım. Mahallemizin sandık müşahidi oldum. Partimizin çeşitli etkinliklerine katıldım. Mahalle temsilciliği toplantılarında aktif rol aldım.

Partimize olan bağlılığım tamdır. Partimizin ilkelerine, değerlerine, vizyonuna ve liderine inanıyor ve güveniyorum. Partimizin büyük ve güçlü Türkiye hedeflerine katkı sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım. Partimizin içindeki demokrasiyi, istişareyi, kolektif aklı öne çıkaran bir parti olduğunu biliyorum.

19 Mayıs Mahallemize olan ilgim de büyüktür. Mahallemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini biliyorum. Mahallemizin altyapısını, ulaşımını, güvenliğini, eğitimini, sağlığını, kültürünü, sosyal hayatını iyileştirmek için projelerim var. Mahalledeki üyelerle iletişimim iyi. Onların talep ve önerilerini dinliyor ve bunları ilgili yerlere iletiyorum. Mahalledeki dayanışmayı, birlikteliği, kardeşliği artırmak için çaba gösteriyorum.

Delege olarak mahallenin sesi olmak istiyorum. İlçe ve il kongrelerinde mahallenin iradesini yansıtmak istiyorum. Delege olarak partimizin politikalarına, kararlarına, adaylarına katkı sunmak istiyorum. Delege olarak parti içindeki değişim ve yenilenme sürecine destek vermek istiyorum.

Siz değerli CHP üyelerinden destek istiyorum. Bana oy vermenizi rica ediyorum. Bana güvenmenizi istiyorum. Bana inanmanızı diliyorum.

Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum diyerek sözlerini bitirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.