,, ,

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Gündem 21.11.2022 - 13:02, Güncelleme: 21.11.2022 - 13:02 4185+ kez okundu.
 

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün
Ülkemizin başarılı iş insanlarından Baştuğ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ'un kızı Avukat Elif Sena Baştuğ ile, Finans Uzmanı Burak Deniz, uzun süre hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler. İstanbul Ritz Carlton Hotel’in balo salonunda düzenlenen düğün, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Dünürler Aysel-Mustafa Baştuğ ile Fulya-Ayhan Deniz çifti, mutluluklarına ortak olan tüm davetlilerle yakından ilgilenerek örnek ev sahipliği yaptılar. Cem Özdemir, Berkay Yıldırım, Barışcan Akyılmaz, Sevil Akyüz ile Elvan Erfidan’ın nikah şahitliklerini yaptığı Elif Sena Baştuğ ile Burak Deniz, iyi ve kötü günde bir ömür boyu mutlu bir geleceğe, 'evet' dediler. Sanatçı Berkay’ın sahne aldığı düğün töreni yıllarca hafızalarda kalacak kadar güzel ve görkemli geçti. Düğün törenine; Hatay Valisi Rahmi Doğan , Hatay Milletvekilleri MHP’li Lütfi Kaşıkçı , CHP’li Serkan Topal ile Suzan Şahin , Osmaniye eski Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ’nin Başdanışmanı Prof Dr Ruhi Ersoy , Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Adana eski Milletvekili ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici , AK Parti Hatay eski Milletvekili Mehmet Öntürk , Eski Bakan ve MHP eski Grup Başkan Vekili Oktay Vural , Emekli Tümgeneral Burhanettin Aktı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül , İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Recep Atakaş, Payas OSB Başkanı Osman Tufan ve yönetim kurulu ile iş ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.  Haber: VEYSEL CINCIK    
Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Ülkemizin başarılı iş insanlarından Baştuğ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ'un kızı Avukat Elif Sena Baştuğ ile, Finans Uzmanı Burak Deniz, uzun süre hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.

İstanbul Ritz Carlton Hotel’in balo salonunda düzenlenen düğün, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Dünürler Aysel-Mustafa Baştuğ ile Fulya-Ayhan Deniz çifti, mutluluklarına ortak olan tüm davetlilerle yakından ilgilenerek örnek ev sahipliği yaptılar.

Cem Özdemir, Berkay Yıldırım, Barışcan Akyılmaz, Sevil Akyüz ile Elvan Erfidan’ın nikah şahitliklerini yaptığı Elif Sena Baştuğ ile Burak Deniz, iyi ve kötü günde bir ömür boyu mutlu bir geleceğe, 'evet' dediler.

Sanatçı Berkay’ın sahne aldığı düğün töreni yıllarca hafızalarda kalacak kadar güzel ve görkemli geçti.

Düğün törenine; Hatay Valisi Rahmi Doğan , Hatay Milletvekilleri MHP’li Lütfi Kaşıkçı , CHP’li Serkan Topal ile Suzan Şahin , Osmaniye eski Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ’nin Başdanışmanı Prof Dr Ruhi Ersoy , Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Adana eski Milletvekili ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici , AK Parti Hatay eski Milletvekili Mehmet Öntürk , Eski Bakan ve MHP eski Grup Başkan Vekili Oktay Vural , Emekli Tümgeneral Burhanettin Aktı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül , İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Recep Atakaş, Payas OSB Başkanı Osman Tufan ve yönetim kurulu ile iş ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı. 

Haber: VEYSEL CINCIK

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.