,, ,

Sivasspor, Erhan Erentürk'ü Transfer Etti

Spor 26.07.2023 - 15:56, Güncelleme: 26.07.2023 - 15:56 13124+ kez okundu.
 

Sivasspor, Erhan Erentürk'ü Transfer Etti

Sivasspor, Erhan Erentürk'ü Transfer Etti
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, kaleci Erhan Erentürk'ü transfer etti. Erhan Erentürk , Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz 'ın katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. 27 yaşındaki kaleci, son olarak Yeni Malatyaspor forması giyiyordu. Erhan Erentürk , Sivasspor'da kaleci Volkan Babacan 'ın yedeği olacak. Erhan Erentürk, Sivasspor'a transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Sivasspor'a geldiğim için çok mutluyum. Bu büyük camiada forma giymek benim için büyük bir onur. Sivasspor'un hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, "Erhan Erentürk'ü takımımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Erhan Erentürk, Süper Lig'de önemli bir deneyime sahip bir kaleci. Onun takımımıza katılması ile kalemiz daha da güçlenecek" dedi.
Sivasspor, Erhan Erentürk'ü Transfer Etti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, kaleci Erhan Erentürk'ü transfer etti.

Erhan Erentürk , Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz 'ın katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

27 yaşındaki kaleci, son olarak Yeni Malatyaspor forması giyiyordu. Erhan Erentürk , Sivasspor'da kaleci Volkan Babacan 'ın yedeği olacak.

Erhan Erentürk, Sivasspor'a transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Sivasspor'a geldiğim için çok mutluyum. Bu büyük camiada forma giymek benim için büyük bir onur. Sivasspor'un hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, "Erhan Erentürk'ü takımımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Erhan Erentürk, Süper Lig'de önemli bir deneyime sahip bir kaleci. Onun takımımıza katılması ile kalemiz daha da güçlenecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.