,, ,

Sivas Valisi, örnek davranışları için iki esnafa teşekkür belgesi verdi

Gündem 04.08.2023 - 12:04, Güncelleme: 04.08.2023 - 12:06 3365+ kez okundu.
 

Sivas Valisi, örnek davranışları için iki esnafa teşekkür belgesi verdi

Sivas Valisi, taksici ve fırıncıya teşekkür belgesi verdi. İki esnaf, unutulan çantalardaki paraları sahiplerine ulaştırdı. Örnek davranışları takdir edildi.
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek , takside ve fırında unutulan çantalardaki paraları sahiplerine ulaştıran iki esnafa teşekkür belgesi verdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, taksici Nevzat Altunpara, aracında bir müşterinin unuttuğu bir miktar parayı sahibine ulaştırdı. Fırınında içerisinde evrak ve bir miktar para dolu çanta bulan işletmeci Burak Baltan da çantayı polislere teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek , örnek davranışlarından dolayı Altunpara ve Baltan'ı makamında misafir etti. Esnafı tebrik eden Şimşek, "Yardımseverliği ve dayanışmayı arzuladığımız bu günlerde, duyarlı davranışınızla topluma örnek olduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı bir ömür dilerim." yazılı teşekkür belgelerini takdim etti. Altunpara ve Baltan'ı örnek davranışlarından dolayı kutlayan Yılmaz Şimşek "Ulvi davranışınız gerçekten herkese örnek olması gereken bir davranış. İnşallah bu davranışınız herkese örnek olur ve sayınız artar. Sizler gibi insanlarla gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.
Sivas Valisi, taksici ve fırıncıya teşekkür belgesi verdi. İki esnaf, unutulan çantalardaki paraları sahiplerine ulaştırdı. Örnek davranışları takdir edildi.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek , takside ve fırında unutulan çantalardaki paraları sahiplerine ulaştıran iki esnafa teşekkür belgesi verdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, taksici Nevzat Altunpara, aracında bir müşterinin unuttuğu bir miktar parayı sahibine ulaştırdı.

Fırınında içerisinde evrak ve bir miktar para dolu çanta bulan işletmeci Burak Baltan da çantayı polislere teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek , örnek davranışlarından dolayı Altunpara ve Baltan'ı makamında misafir etti.

Esnafı tebrik eden Şimşek, "Yardımseverliği ve dayanışmayı arzuladığımız bu günlerde, duyarlı davranışınızla topluma örnek olduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı bir ömür dilerim." yazılı teşekkür belgelerini takdim etti.

Altunpara ve Baltan'ı örnek davranışlarından dolayı kutlayan Yılmaz Şimşek "Ulvi davranışınız gerçekten herkese örnek olması gereken bir davranış. İnşallah bu davranışınız herkese örnek olur ve sayınız artar. Sizler gibi insanlarla gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.