,, ,

Sivas Turizm Derneği Başkanı Hakan Bakar: "Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutluyoruz"

Gündem 28.10.2023 - 15:09, Güncelleme: 28.10.2023 - 15:09 3589+ kez okundu.
 

Sivas Turizm Derneği Başkanı Hakan Bakar: "Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutluyoruz"

Sivas Turizm Derneği Başkanı, Cumhuriyetimizin 100. yılında kutlama mesajı yayımladı. ‘Yaşasın Cumhuriyet’ dedi
Sivas Turizm Derneği Başkanı Medya Net Haber Dijital Yayın Platformu Yöneticisi Gazeteci Hakan Bakar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bakar, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Türk milleti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Önderliğinde 100 yıl önce yurdu düşman işgalinden kurtarmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz' sözü ile bizlere büyük bir sorumluluk ve görev vermiştir. Evet bugün Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında. Bizlerde Cumhuriyetin ışığı altında, daha nice yüzyıllar boyunca ilelebet hep beraber ülkemizi daha iyi yerlere taşımak adına var gücümüzle üreteceğiz, çalışacağız, Cumhuriyetin gelecek kuşaklara ulaşmasını sağlayacağız. Yine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bir sözünde, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” Evet bizler Cumhuriyeti ilelebet payidar kalması için Türk milleti olarak hep bir ve bütün bir şekilde vatanın bütünlüğünü koruyarak omuz omuza ilerleyeceğiz. Burada sözlerimi tamamlarken, daha nice Cumhuriyet Bayramlarını kutlamak ümidiyle diyor, Yaşasın Cumhuriyet. Ne Mutlu Türküm diyene diyerek, bundan tam 100 yıl önce bu kutsal toprakları ve vatanı bizlere armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; tüm şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” İfadelerini kullandı.
Sivas Turizm Derneği Başkanı, Cumhuriyetimizin 100. yılında kutlama mesajı yayımladı. ‘Yaşasın Cumhuriyet’ dedi

Sivas Turizm Derneği Başkanı Medya Net Haber Dijital Yayın Platformu Yöneticisi Gazeteci Hakan Bakar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bakar, mesajında şu ifadelere yer verdi. “Türk milleti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Önderliğinde 100 yıl önce yurdu düşman işgalinden kurtarmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz' sözü ile bizlere büyük bir sorumluluk ve görev vermiştir. Evet bugün Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında. Bizlerde Cumhuriyetin ışığı altında, daha nice yüzyıllar boyunca ilelebet hep beraber ülkemizi daha iyi yerlere taşımak adına var gücümüzle üreteceğiz, çalışacağız, Cumhuriyetin gelecek kuşaklara ulaşmasını sağlayacağız. Yine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bir sözünde, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” Evet bizler Cumhuriyeti ilelebet payidar kalması için Türk milleti olarak hep bir ve bütün bir şekilde vatanın bütünlüğünü koruyarak omuz omuza ilerleyeceğiz. Burada sözlerimi tamamlarken, daha nice Cumhuriyet Bayramlarını kutlamak ümidiyle diyor, Yaşasın Cumhuriyet. Ne Mutlu Türküm diyene diyerek, bundan tam 100 yıl önce bu kutsal toprakları ve vatanı bizlere armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; tüm şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.