,, ,

Şişli'de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Asayiş 29.07.2023 - 11:26, Güncelleme: 29.07.2023 - 11:26 4724+ kez okundu.
 

Şişli'de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Şişli'de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı, 3 kilo 435 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Şişli 'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 kişiden 2'si tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Paşa Mahallesi 'ndeki bir adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edildi. Ekipler takibe aldıkları bir evde S.E.A'nın pencereden bir kişi ile uyuşturucu alışverişi yaptığını belirledi. Olay yerinden uzaklaştığı sırada yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada 3,40 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretinin yapıldığı adrese yönelik operasyon gerçekleştiren ekipler, biri kadın 2 kişiyi gözaltına aldı. Adreste yapılan aramada, 3 kilo 435 gram sentetik uyuşturucu, 12 bin 580 lira, 115 dolar, 20 avro ve 2 cep telefonu ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.E.A. "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan serbest bırakılırken, G.P. ve T.P. sevk edildiği adli makamlarca "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan tutuklandı.
Şişli'de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı, 3 kilo 435 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Şişli 'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Paşa Mahallesi 'ndeki bir adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edildi.

Ekipler takibe aldıkları bir evde S.E.A'nın pencereden bir kişi ile uyuşturucu alışverişi yaptığını belirledi. Olay yerinden uzaklaştığı sırada yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada 3,40 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu ticaretinin yapıldığı adrese yönelik operasyon gerçekleştiren ekipler, biri kadın 2 kişiyi gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada, 3 kilo 435 gram sentetik uyuşturucu, 12 bin 580 lira, 115 dolar, 20 avro ve 2 cep telefonu ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.E.A. " uyuşturucu madde kullanmak" suçundan serbest bırakılırken, G.P. ve T.P. sevk edildiği adli makamlarca " uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.