,, ,

Sinop'ta denizde kaybolan 16 yaşındaki çocuk için arama çalışmaları 3. günde de devam ediyor

Gündem 08.09.2023 - 14:44, Güncelleme: 08.09.2023 - 14:44 2729+ kez okundu.
 

Sinop'ta denizde kaybolan 16 yaşındaki çocuk için arama çalışmaları 3. günde de devam ediyor

Sinop’ta babasıyla girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar’ı arama çalışmalarına yeniden başlandı.
Sinop 'ta babasıyla girdiği denizde kaybolan çocuğu arama çalışması devam ediyor. İstanbul'dan ailesiyle tatil için Sinop 'a gelen ve Akliman mevkisinde dün denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar'ı arama çalışmalarına yeniden başlandı. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri aralıksız arama çalışmalarına devam ediyor. Ailesi ve yakınları olay yerinde bekliyor. Denizde kaybolan çocuğun bulunması için yürütülen çalışmalara dün akşam havanın kararmasının ardından ara verilmişti. Öte yandan Valilikçe ikinci bir karara kadar Sinop'un kuzey kesiminde bulunan Kumkapı Plajı 'ndan başlayıp Sarıkum yüzme alanı da dahil cankurtaran ve güvenlik şeridinin olmadığı sahillerde denize girilmesinin yasaklandığı bildirildi.
Sinop’ta babasıyla girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar’ı arama çalışmalarına yeniden başlandı.

Sinop 'ta babasıyla girdiği denizde kaybolan çocuğu arama çalışması devam ediyor.

İstanbul'dan ailesiyle tatil için Sinop 'a gelen ve Akliman mevkisinde dün denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar'ı arama çalışmalarına yeniden başlandı.

Deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri aralıksız arama çalışmalarına devam ediyor. Ailesi ve yakınları olay yerinde bekliyor.

Denizde kaybolan çocuğun bulunması için yürütülen çalışmalara dün akşam havanın kararmasının ardından ara verilmişti.

Öte yandan Valilikçe ikinci bir karara kadar Sinop'un kuzey kesiminde bulunan Kumkapı Plajı 'ndan başlayıp Sarıkum yüzme alanı da dahil cankurtaran ve güvenlik şeridinin olmadığı sahillerde denize girilmesinin yasaklandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.