,, ,

Sinem Atan: Afiş Saldırılarına Rağmen Temiz Siyasetten Ödün Vermeyeceğiz

Siyaset 20.03.2024 - 11:32, Güncelleme: 20.03.2024 - 11:43 6689+ kez okundu.
 

Sinem Atan: Afiş Saldırılarına Rağmen Temiz Siyasetten Ödün Vermeyeceğiz

Bağımsız Aday Atan, afiş saldırılarına tepki göstererek, seçimlerin hoşgörü ve saygı çerçevesinde geçmesi gerektiğini vurguladı.
Bağımsız Foça Belediye Başkan Adayı Sinem Atan , afiş ve pankartlarının parçalanmasına tepki göstererek, "Demokratik mücadelelerde bu tarz hareketlerin yeri yoktur" dedi. Atan yaptığı açıklamada, "Görmek ve yaşamak istemediğimiz hareketlerle karşılaşıyoruz ve bu durumu psikolojik bir sıkıntının tezahürü olarak görüyoruz. Seçimler hoşgörü ve saygı içerisinde geçmelidir" ifadelerini kullandı. Tanıtıcı afişlerine yönelik saldırıları nefretle kınadığını belirten Sinem Atan , "Bu nedenle bu tip olayların devam etmemesi ve hoşgörü ve saygı çerçevesinde bu seçimleri geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. Yapılan anketlerde ciddi bir üstünlüklerinin olduğunu vurgulayan Atan, "Başarımızı gölgelemek isteyenlere karşı saygımızı koruyup Foça'ya yakışacak seçim çalışmaları yürüteceğiz" dedi. Olayın son derece üzücü ve düşündürücü olduğunu belirten Atan, "Bu saldırıları yapanlar, seçimi kaybedeceklerini anladıkları için bu tarz hareketlerde bulunuyorlar herhalde" ifadelerini kullandı. Tüm çalışmaların ve asılan afişlerin emek olduğunu ve kadınlar da dahil olmak üzere tüm emeğe saygısızlık olduğunu vurgulayan Atan, "Buna dahi saygısı olmayanlar Foça'ya verebilecekleri zararları düşünmek bile istemiyorum. Bizleri kavga ve kargaşa ortamına çekmeye çalışanlar şunu bilmelidirler ki, sonuna kadar temiz siyasetten hiçbir zaman ödün vermeyeceğimizden emin olsunlar" dedi.
Bağımsız Aday Atan, afiş saldırılarına tepki göstererek, seçimlerin hoşgörü ve saygı çerçevesinde geçmesi gerektiğini vurguladı.

Bağımsız Foça Belediye Başkan Adayı Sinem Atan , afiş ve pankartlarının parçalanmasına tepki göstererek, "Demokratik mücadelelerde bu tarz hareketlerin yeri yoktur" dedi.
Atan yaptığı açıklamada, "Görmek ve yaşamak istemediğimiz hareketlerle karşılaşıyoruz ve bu durumu psikolojik bir sıkıntının tezahürü olarak görüyoruz. Seçimler hoşgörü ve saygı içerisinde geçmelidir" ifadelerini kullandı.

Tanıtıcı afişlerine yönelik saldırıları nefretle kınadığını belirten Sinem Atan , "Bu nedenle bu tip olayların devam etmemesi ve hoşgörü ve saygı çerçevesinde bu seçimleri geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Yapılan anketlerde ciddi bir üstünlüklerinin olduğunu vurgulayan Atan, "Başarımızı gölgelemek isteyenlere karşı saygımızı koruyup Foça'ya yakışacak seçim çalışmaları yürüteceğiz" dedi.

Olayın son derece üzücü ve düşündürücü olduğunu belirten Atan, "Bu saldırıları yapanlar, seçimi kaybedeceklerini anladıkları için bu tarz hareketlerde bulunuyorlar herhalde" ifadelerini kullandı.

Tüm çalışmaların ve asılan afişlerin emek olduğunu ve kadınlar da dahil olmak üzere tüm emeğe saygısızlık olduğunu vurgulayan Atan, "Buna dahi saygısı olmayanlar Foça'ya verebilecekleri zararları düşünmek bile istemiyorum. Bizleri kavga ve kargaşa ortamına çekmeye çalışanlar şunu bilmelidirler ki, sonuna kadar temiz siyasetten hiçbir zaman ödün vermeyeceğimizden emin olsunlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.