,, ,

Simge, Uzunköprü'nde 100 bin kişiyi coşturdu

Gündem 09.09.2023 - 10:52, Güncelleme: 09.09.2023 - 10:52 3191+ kez okundu.
 

Simge, Uzunköprü'nde 100 bin kişiyi coşturdu

Simge, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde 100 bin kişiye konser verdi. Şarkılarıyla kalabalığı coşturan Simge, seyircilerin tezahüratlarına teşekkür etti.
Şarkılarıyla listelerde fırtına gibi eserken konserlerinde de büyük kitlelere hitap eden Simge dün akşam Edirne ’nin Uzun köprü ilçesindeydi. 40 bin nüfuslu ilçede çevre il ve ilçelerden gelenlerle yüz bin kişiyi bulan seyirci Simge’ye şarkılarında eşlik etti   Simge dün akşam Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeydi. 2. Tarihi Uzunköprü Festivali kapsamında konser veren Simge’ye çevre halkı büyük ilgi gösterdi. Sadece 40 bin nüfuslu olan ilçedeki konsere katılım 100 bin kişiyi buldu. Çevre il ve ilçelerden Uzunköprü’ye akın eden Simge hayranları “Aşkın Olayım”, “Öpücem”, “Ben Bazen” ve “Harcandıkça” gibi şarkıları hep bir ağızdan söyledi.   100 bin kişilik kalabalığı şarkıları ve enerjisiyle coşturan Simge her zamanki gibi güzelliğiyle de dikkat çekti. Gördüğü büyük ilgi karşısında duygulanan Simge kendisine yapılan sevgi dolu tezahüratlara teşekkür etti.
Simge, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde 100 bin kişiye konser verdi. Şarkılarıyla kalabalığı coşturan Simge, seyircilerin tezahüratlarına teşekkür etti.

Şarkılarıyla listelerde fırtına gibi eserken konserlerinde de büyük kitlelere hitap eden Simge dün akşam Edirne ’nin Uzun köprü ilçesindeydi. 40 bin nüfuslu ilçede çevre il ve ilçelerden gelenlerle yüz bin kişiyi bulan seyirci Simge’ye şarkılarında eşlik etti
 
Simge dün akşam Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeydi. 2. Tarihi Uzunköprü Festivali kapsamında konser veren Simge’ye çevre halkı büyük ilgi gösterdi. Sadece 40 bin nüfuslu olan ilçedeki konsere katılım 100 bin kişiyi buldu. Çevre il ve ilçelerden Uzunköprü’ye akın eden Simge hayranları “Aşkın Olayım”, “Öpücem”, “Ben Bazen” ve “Harcandıkça” gibi şarkıları hep bir ağızdan söyledi.
 
100 bin kişilik kalabalığı şarkıları ve enerjisiyle coşturan Simge her zamanki gibi güzelliğiyle de dikkat çekti. Gördüğü büyük ilgi karşısında duygulanan Simge kendisine yapılan sevgi dolu tezahüratlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.