,, ,

Silo Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 16:45, Güncelleme: 17.07.2023 - 16:45 4992+ kez okundu.
 

Silo Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Silo Dizisi Konusu ve Oyuncuları
Silo , 2023 yılında yayınlanacak olan bir bilimkurgu dizisi. Dizi , Hugh Howey ’in aynı adlı roman serisinden uyarlanmıştır. Dizi, insanların yüzeydeki zehirli ve harap dünyadan korundukları ya da koruduklarına inandıkları Silo adlı dev bir yeraltı sığınağında yaşadıkları bir gelecekte geçiyor. Dizinin başrolünde Rebecca Ferguson , Silo ’nun şerifi Juliette rolünü oynuyor. Diğer oyuncular arasında Iain Glen , Will Patton , Tim Robbins , Adel Bencherif ve Sheila Atim gibi isimler var. Dizi, Apple TV üzerinden yayınlanacak ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Graham Yost . Dizi , insanların hayatta kalma mücadelesini, toplumsal düzeni, gizemleri ve sırları anlatıyor
Silo Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Silo , 2023 yılında yayınlanacak olan bir bilimkurgu dizisi. Dizi , Hugh Howey ’in aynı adlı roman serisinden uyarlanmıştır. Dizi, insanların yüzeydeki zehirli ve harap dünyadan korundukları ya da koruduklarına inandıkları Silo adlı dev bir yeraltı sığınağında yaşadıkları bir gelecekte geçiyor. Dizinin başrolünde Rebecca Ferguson , Silo ’nun şerifi Juliette rolünü oynuyor. Diğer oyuncular arasında Iain Glen , Will Patton , Tim Robbins , Adel Bencherif ve Sheila Atim gibi isimler var.

Dizi, Apple TV üzerinden yayınlanacak ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Graham Yost . Dizi , insanların hayatta kalma mücadelesini, toplumsal düzeni, gizemleri ve sırları anlatıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.