,, ,

Silivri Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Atatürk’ü Anma Günü Mesajını Yayınladı

Gündem 10.11.2023 - 15:08, Güncelleme: 10.11.2023 - 15:08 3219+ kez okundu.
 

Silivri Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Atatürk’ü Anma Günü Mesajını Yayınladı

Silivri Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Abdullah Kaya, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Atatürk’ün değerlerini vurgulayan bir mesaj yayınladı.
Silivri Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Abdullah Kaya , 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyor. Kaya, Atatürk’ün sadece Türk milletinin değil, aynı zamanda farklı inançlara, kültürlere ve etnik gruplara mensup olan vatandaşlarımızın da lideri olduğunu belirtti. Atatürk’ün gösterdiği çağdaş, demokratik ve laik değerlerin, ülkemizi bir arada tutan en temel unsurlardan biri olduğunu vurguladı. Ayrıca, Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” ilkesinin, ülkemizin temel demokratik değerlerinden biri olarak bugün de yanımızda olduğunu ifade etti. Bu ilkenin, farklı inanç ve kültürlerden gelen insanların bir arada huzur içinde yaşamasının önemli bir teminatı olduğunu belirtti.   ​Kaya, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor. Geleceğimizi daha aydınlık yarınlara taşıma sorumluluğunu hep birlikte omuzlamaya devam edeceğimizi belirtti. Saygılarımla, Abdullah Kaya, Silivri Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı.
Silivri Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Abdullah Kaya, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Atatürk’ün değerlerini vurgulayan bir mesaj yayınladı.

Silivri Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Abdullah Kaya , 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyor.

Kaya, Atatürk’ün sadece Türk milletinin değil, aynı zamanda farklı inançlara, kültürlere ve etnik gruplara mensup olan vatandaşlarımızın da lideri olduğunu belirtti. Atatürk’ün gösterdiği çağdaş, demokratik ve laik değerlerin, ülkemizi bir arada tutan en temel unsurlardan biri olduğunu vurguladı. Ayrıca, Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” ilkesinin, ülkemizin temel demokratik değerlerinden biri olarak bugün de yanımızda olduğunu ifade etti. Bu ilkenin, farklı inanç ve kültürlerden gelen insanların bir arada huzur içinde yaşamasının önemli bir teminatı olduğunu belirtti.

 

​Kaya, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor. Geleceğimizi daha aydınlık yarınlara taşıma sorumluluğunu hep birlikte omuzlamaya devam edeceğimizi belirtti. Saygılarımla, Abdullah Kaya, Silivri Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.