,, ,

Shrinking Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 16:52, Güncelleme: 17.07.2023 - 16:52 4318+ kez okundu.
 

Shrinking Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Shrinking Dizisi Konusu ve Oyuncuları
Shrinking , Apple TV ’ de yayınlanan ve Harrison Ford ’un da rol aldığı bir komedi-drama dizisi. Dizi , karısının ölümünün ardından kızıyla birlikte yaşayan bir terapistin hikayesini anlatıyor. Terapist Jimmy, hayatını yeniden kurmaya çalışırken hem hastalarının hem de kendi sorunlarıyla başa çıkmak zorundadır. Dizi , Jimmy’nin manik ve melankolik ruh hallerini, mizah ve dram arasındaki dengeyi kurarak izleyiciye sunuyor. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor ve ilk bölümü 27 Ocak 2023’te yayınlandı. Dizinin IMDb puanı 10 üzerinden 7.41. Dizi , hayatın zorluklarına karşı verilen mücadeleyi, aile bağlarını, dostluğu ve aşkı konu alıyor
Shrinking Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Shrinking , Apple TV ’ de yayınlanan ve Harrison Ford ’un da rol aldığı bir komedi-drama dizisi. Dizi , karısının ölümünün ardından kızıyla birlikte yaşayan bir terapistin hikayesini anlatıyor. Terapist Jimmy, hayatını yeniden kurmaya çalışırken hem hastalarının hem de kendi sorunlarıyla başa çıkmak zorundadır. Dizi , Jimmy’nin manik ve melankolik ruh hallerini, mizah ve dram arasındaki dengeyi kurarak izleyiciye sunuyor.

Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor ve ilk bölümü 27 Ocak 2023’te yayınlandı. Dizinin IMDb puanı 10 üzerinden 7.41. Dizi , hayatın zorluklarına karşı verilen mücadeleyi, aile bağlarını, dostluğu ve aşkı konu alıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.