,, ,

Sezonsuz Klasik: George Hogg Icons

Moda 29.03.2022 - 10:05, Güncelleme: 29.03.2022 - 10:07 31654+ kez okundu.
 

Sezonsuz Klasik: George Hogg Icons

Yüksek kalite anlayışı ve el işçiliği ile öne çıkan zamansız George Hogg Icons serisi, ikonikleşen George, Richard ve Edward modellerini güncellediği detayları ile her sezon olduğu gibi, George Hogg severler ile buluşturuyor.
Brit şıklığının vazgeçilmez modelleri George, Richard ve Edward, George Hogg İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonundaki güncellenen renk ve materyal seçenekleriyle öne çıkıyor. Ayakkabı ustalarının en kaliteli el işçiliğiyle markanın zanaatkarlık mirasını buluşturan tasarım parçalar yaz stiline George Hogg’nu sofistike dokunuşunu katıyor.    Ayakkabı sanatının seçkin ustalarının elinden çıkan George Hogg Icons tasarımları, George Hogg erkeğinin şık ve kusursuz stilinin gözde tamamlayıcısı haline geliyor. İkonik George, deri ve süet seçenekleriyle takım elbise ve smokinleri tamamlayarak ofis günlerinin ve özel etkinliklerin vazgeçilmezi oluyor. Markanın her sezon yıldız parçası olan Richard loafer, bordo, siyah ve kahverengi renk seçenekleriyle ve ikonik püskül detaylarıyla bu sezon da varlığını sürdürüyor. Şehir stilinin klasikleşen modeli Edward, parlak ve mat deri alternatifleriyle spor ve şık stili kusursuz bir şekilde tamamlıyor.   
Yüksek kalite anlayışı ve el işçiliği ile öne çıkan zamansız George Hogg Icons serisi, ikonikleşen George, Richard ve Edward modellerini güncellediği detayları ile her sezon olduğu gibi, George Hogg severler ile buluşturuyor.

Brit şıklığının vazgeçilmez modelleri George, Richard ve Edward, George Hogg İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonundaki güncellenen renk ve materyal seçenekleriyle öne çıkıyor. Ayakkabı ustalarının en kaliteli el işçiliğiyle markanın zanaatkarlık mirasını buluşturan tasarım parçalar yaz stiline George Hogg’nu sofistike dokunuşunu katıyor. 

 

Ayakkabı sanatının seçkin ustalarının elinden çıkan George Hogg Icons tasarımları, George Hogg erkeğinin şık ve kusursuz stilinin gözde tamamlayıcısı haline geliyor. İkonik George, deri ve süet seçenekleriyle takım elbise ve smokinleri tamamlayarak ofis günlerinin ve özel etkinliklerin vazgeçilmezi oluyor. Markanın her sezon yıldız parçası olan Richard loafer, bordo, siyah ve kahverengi renk seçenekleriyle ve ikonik püskül detaylarıyla bu sezon da varlığını sürdürüyor. Şehir stilinin klasikleşen modeli Edward, parlak ve mat deri alternatifleriyle spor ve şık stili kusursuz bir şekilde tamamlıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.