,, ,

Şeyda Şahin ben bir mülakat zedeyim

Siyaset 31.03.2023 - 13:05, Güncelleme: 31.03.2023 - 13:05 6464+ kez okundu.
 

Şeyda Şahin ben bir mülakat zedeyim

Şeyda Şahin ben bir mülakat zedeyim
Bursa Emek Gençlik Derneğini ziyaret eden İyi Parti Milletvekili A.Adayı Av. Şeyda Şahin dernek yöneticilerine ve üyelere yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi. Ben Milliyetçi bir aile kökenine sahibim, yıllardır Milliyetçilik hamuru ile yoğrulduk. Bizler vatanını ve milletini seven, ülkesini, örf ve adetlerini ileriye taşımak için yıllardır mücadele veren insanlarız. Bir milliyetçi kendinden daha fazla ülkesini ülke insanın refahını huzurunu, hakkını, adaleti savunur, sizler sanmayın ki bizler siyasetin içerisindeyiz ama haksızlığa uğramıyoruz. Ben onlarca kez hakimlik, savcılık imtihanlarına girdim, yatılı imtihan sonucun da derece ile kazandığım sınavlarım oldu fakat yazılı sınavlarda kazanmış olsam da mülakatı yapan kişiler tarafından mülakat sorularını cevapladığım ve doğru bildiğim halde hakkım olanı asla alamadım ve tüm mülakatlardan istisnasız elendim. Düşünün biz siyasetin içerisindeyken durum bu, peki ya halkımız ne yapsın?Ülkemizde ne kadar zeki akıllı becerikli gençler var sayıları çok fazla fakat sınavdan geçen gençler mülakat da kalıyor. Neden mi ? Biat etmedikleri demokrasiyi savundukları için mülakattan geçemiyorlar.Bu seçim partilerden çok gençlerin gelecek seçimi olacak,kendi geleceklerini sandıkta belirleyecekler ya okullarını bitirip mesleklerine kavuşacaklar yada okullarını bitirerek bitirdikleri meslek dalları ile hiç alakası olmayan işlerde çalışacaklar. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener “Demokrasi”diyor öğretmen anaçlığı ile gençlere iş,aş,imkan diyor. Bugün bizlere HDP yaftasını yapıştıranlar kimlerle ortaklık kuruyorlar ortada fakat onlar artık yolun sonuna geldiler ve gelecek artık Millet ittifakının iradeli ileriyi gören çiftçisine, emekçisine, memuruna, emeklisine , İş verenine sahip çıkılacak, önce yandaşım değil önce vatandaşım diyecek siyaseti adaleti sağlayacaktır. Aslında kısaca anlatmak gerekirse Türkiye İyi olacak halkımız İyi olacak. Çünkü başta bundan sonraki süreçte hep iyiler olacak dedi. Dernek başkanı Serkan Şengül İYİ Parti Millet vekili aday adayı Şeyda Şahin hanım efendiye saat ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek günün anısına saat hediye etti…    
Şeyda Şahin ben bir mülakat zedeyim

Bursa Emek Gençlik Derneğini ziyaret eden İyi Parti Milletvekili A.Adayı Av. Şeyda Şahin dernek yöneticilerine ve üyelere yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi.

Ben Milliyetçi bir aile kökenine sahibim, yıllardır Milliyetçilik hamuru ile yoğrulduk. Bizler vatanını ve milletini seven, ülkesini, örf ve adetlerini ileriye taşımak için yıllardır mücadele veren insanlarız. Bir milliyetçi kendinden daha fazla ülkesini ülke insanın refahını huzurunu, hakkını, adaleti savunur, sizler sanmayın ki bizler siyasetin içerisindeyiz ama haksızlığa uğramıyoruz. Ben onlarca kez hakimlik, savcılık imtihanlarına girdim, yatılı imtihan sonucun da derece ile kazandığım sınavlarım oldu fakat yazılı sınavlarda kazanmış olsam da mülakatı yapan kişiler tarafından mülakat sorularını cevapladığım ve doğru bildiğim halde hakkım olanı asla alamadım ve tüm mülakatlardan istisnasız elendim.

Düşünün biz siyasetin içerisindeyken durum bu, peki ya halkımız ne yapsın?Ülkemizde ne kadar zeki akıllı becerikli gençler var sayıları çok fazla fakat sınavdan geçen gençler mülakat da kalıyor.

Neden mi ?

Biat etmedikleri demokrasiyi savundukları için mülakattan geçemiyorlar.Bu seçim partilerden çok gençlerin gelecek seçimi olacak,kendi geleceklerini sandıkta belirleyecekler ya okullarını bitirip mesleklerine kavuşacaklar yada okullarını bitirerek bitirdikleri meslek dalları ile hiç alakası olmayan işlerde çalışacaklar. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener “Demokrasi”diyor öğretmen anaçlığı ile gençlere iş,aş,imkan diyor. Bugün bizlere HDP yaftasını yapıştıranlar kimlerle ortaklık kuruyorlar ortada fakat onlar artık yolun sonuna geldiler ve gelecek artık Millet ittifakının iradeli ileriyi gören çiftçisine, emekçisine, memuruna, emeklisine , İş verenine sahip çıkılacak, önce yandaşım değil önce vatandaşım diyecek siyaseti adaleti sağlayacaktır.

Aslında kısaca anlatmak gerekirse Türkiye İyi olacak halkımız İyi olacak. Çünkü başta bundan sonraki süreçte hep iyiler olacak dedi.

Dernek başkanı Serkan Şengül İYİ Parti Millet vekili aday adayı Şeyda Şahin hanım efendiye saat ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek günün anısına saat hediye etti…

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.