,, ,

Şevket Çoruh 'Arka Sokaklar'dan Ayrıldı!

Tv-Dünyası 06.09.2022 - 10:29, Güncelleme: 06.09.2022 - 10:29 6968+ kez okundu.
 

Şevket Çoruh 'Arka Sokaklar'dan Ayrıldı!

Yapımcılığını Erler Film'in, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı dizide flaş bir ayrılık yaşandı.
Yapımcılığını Erler Film 'in, yönetmenliğini Orhan Oğuz 'un üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin Şevket Çoruh Özgür Ozan Oya Okar İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu 'nun paylaştığı dizide flaş bir ayrılık yaşandı. 16 sezon boyunca Mesut Güneri karakteri ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Şevket Çoruh yaptığı bir açıklama ile diziden ayrıldığını duyurdu.   HOŞÇA KAL MESUT 16 sezon 632 bölüm boyunca ARKA SOKAKLAR ’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler. “Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım…”
Yapımcılığını Erler Film'in, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı dizide flaş bir ayrılık yaşandı.
Yapımcılığını Erler Film 'in, yönetmenliğini Orhan Oğuz 'un üstlendiği, başrollerini Zafer Ergin Şevket Çoruh Özgür Ozan Oya Okar İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu 'nun paylaştığı dizide flaş bir ayrılık yaşandı.
16 sezon boyunca Mesut Güneri karakteri ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Şevket Çoruh yaptığı bir açıklama ile diziden ayrıldığını duyurdu.
 
HOŞÇA KAL MESUT
16 sezon 632 bölüm boyunca ARKA SOKAKLAR ’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.
“Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım…”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.