,, ,

Sete çıkan Tetikçinin Oğlu dizisine bir bomba konuk oyuncu daha

Tv-Dünyası 23.02.2023 - 09:10, Güncelleme: 23.02.2023 - 09:12 8571+ kez okundu.
 

Sete çıkan Tetikçinin Oğlu dizisine bir bomba konuk oyuncu daha

Sete çıkan Tetikçinin Oğlu dizisine bir bomba konuk oyuncu daha
Tetikçinin Oğlu dizisinin çekimleri Bodrum 'da başladı. O3 Medya ve Same Film ’in imza attığı dizi ülkemizin en iyi oyuncularından Timuçin Esen (Korkmaz) ve Şevket Çoruh ’u (İskender) bir araya getirdi. Genç yıldız Genco Özak ’ın “Metin” rolüne hayat verdiği dizi FOX ’ta seyirciyle buluşacak. Gökhan Horzum'un ekibi Kansu Gül , Halil Tekeş , Damla Şahin Duralı , Emre Örs 'le yazdığı ve Hilmi Cem İntepe ’nin İskender’in oğlu Yiğit rolüyle konuk oyuncu olacağı diziye bir bomba isim daha renk katacak. Usta yorumcu Nükhet Duru da dizinin birinci bölümünde Metin’in kaldığı pansiyonun sahibi “Ayla” rolüne hayat verecek.
Sete çıkan Tetikçinin Oğlu dizisine bir bomba konuk oyuncu daha

Tetikçinin Oğlu dizisinin çekimleri Bodrum 'da başladı.

O3 Medya ve Same Film ’in imza attığı dizi ülkemizin en iyi oyuncularından Timuçin Esen (Korkmaz) ve Şevket Çoruh ’u (İskender) bir araya getirdi. Genç yıldız Genco Özak ’ın “Metin” rolüne hayat verdiği dizi FOX ’ta seyirciyle buluşacak.
Gökhan Horzum'un ekibi Kansu Gül , Halil Tekeş , Damla Şahin Duralı , Emre Örs 'le yazdığı ve Hilmi Cem İntepe ’nin İskender’in oğlu Yiğit rolüyle konuk oyuncu olacağı diziye bir bomba isim daha renk katacak. Usta yorumcu Nükhet Duru da dizinin birinci bölümünde Metin’in kaldığı pansiyonun sahibi “Ayla” rolüne hayat verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.