,, ,

Servis taşımacılığı kavgasında silahlar konuştu, 1 kişi yaralandı

Gündem 11.09.2023 - 11:34, Güncelleme: 11.09.2023 - 11:34 3085+ kez okundu.
 

Servis taşımacılığı kavgasında silahlar konuştu, 1 kişi yaralandı

Servis taşımacılığı yüzünden silahlı kavga: 1 yaralı. Polis 25 boş kovan buldu. Şüphelilerden biri gözaltına alındı, diğeri aranıyor.
Samsun 'un Bafra ilçesinde servis taşımacılığıyla ilgili çıkan silahlı kavga da 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde, servis şoförü olan O.V. ile Ö.V, minibüsle servis taşımacılığı yapan L.A'ya ait iş yerinin önüne geldi. Park halindeki bir otomobile çarparak araçtan inen iki kişi, L.A. ile servis taşımacılığıyla ilgili tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda tarafların birbirine silahla ateş etmeleri üzerine O.V. yaralandı. Silahlardan çıkan kurşunlar çevrede bulunan bazı araçlara da isabet etti. Yaralanan O.V, kendi imkanlarıyla Bafra Devlet Hastanesi'ne gitti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları incelemelerde bölgede 25 boş kovan buldu. Şüphelilerden L.A, gözaltına alınırken, kaçan Ö.V'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Servis taşımacılığı yüzünden silahlı kavga: 1 yaralı. Polis 25 boş kovan buldu. Şüphelilerden biri gözaltına alındı, diğeri aranıyor.

Samsun 'un Bafra ilçesinde servis taşımacılığıyla ilgili çıkan silahlı kavga da 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde, servis şoförü olan O.V. ile Ö.V, minibüsle servis taşımacılığı yapan L.A'ya ait iş yerinin önüne geldi.

Park halindeki bir otomobile çarparak araçtan inen iki kişi, L.A. ile servis taşımacılığıyla ilgili tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda tarafların birbirine silahla ateş etmeleri üzerine O.V. yaralandı.

Silahlardan çıkan kurşunlar çevrede bulunan bazı araçlara da isabet etti.

Yaralanan O.V, kendi imkanlarıyla Bafra Devlet Hastanesi'ne gitti.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler yaptıkları incelemelerde bölgede 25 boş kovan buldu.

Şüphelilerden L.A, gözaltına alınırken, kaçan Ö.V'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.