,, ,

Sertab Erener ve Sezen Aksu Boyacı Kılığında!

Magazin 02.05.2024 - 09:42, Güncelleme: 02.05.2024 - 09:42 4523 kez okundu.
 

Sertab Erener ve Sezen Aksu Boyacı Kılığında!

Eurovision heyecanı yaşayan Sertab Erener, Sezen Aksu ile boyama yaparken çekilen fotoğrafıyla gündemde. İkilinin samimi fotoğrafı sosyal medyada beğeni topladı.
Eurovision heyecanı yaşayan Sertab Erener , yeni klibinden sonra bu kez de Sezen Aksu ile boya yaparken çekilmiş fotoğrafıyla gündemde. Son zamanlarda yeni konserlerine hazırlanan Sertab Erener, bu sefer de usta sanatçı Sezen Aksu ile birlikte boyacı kılığında görüntülendi. İkilinin samimi fotoğrafı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Erener, fotoğrafın altına "Biz boyacılar işimizi ciddiye alırız. Sezen'im ile bugünlerde böyleyiz" yazdı. Sibel Algan ve Kaan Arca 'nın da yer aldığı fotoğrafa, takipçilerinden "Yardım lazımsa gelelim, mekan söyleyin hemen gelelim" yorumları yağdı. Sertab Erener ve Sezen Aksu'nun bu samimi fotoğrafı, sanatçıların dostluğuna ve birlikte yaptıkları keyifli aktivitelere bir kez daha tanıklık etti.
Eurovision heyecanı yaşayan Sertab Erener, Sezen Aksu ile boyama yaparken çekilen fotoğrafıyla gündemde. İkilinin samimi fotoğrafı sosyal medyada beğeni topladı.

Eurovision heyecanı yaşayan Sertab Erener , yeni klibinden sonra bu kez de Sezen Aksu ile boya yaparken çekilmiş fotoğrafıyla gündemde.

Son zamanlarda yeni konserlerine hazırlanan Sertab Erener, bu sefer de usta sanatçı Sezen Aksu ile birlikte boyacı kılığında görüntülendi. İkilinin samimi fotoğrafı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Erener, fotoğrafın altına "Biz boyacılar işimizi ciddiye alırız. Sezen'im ile bugünlerde böyleyiz" yazdı. Sibel Algan ve Kaan Arca 'nın da yer aldığı fotoğrafa, takipçilerinden "Yardım lazımsa gelelim, mekan söyleyin hemen gelelim" yorumları yağdı.

Sertab Erener ve Sezen Aksu'nun bu samimi fotoğrafı, sanatçıların dostluğuna ve birlikte yaptıkları keyifli aktivitelere bir kez daha tanıklık etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.