,, ,

Serra Arife Üzmez Kimdir?

Kimdir 04.03.2024 - 10:18, Güncelleme: 04.03.2024 - 10:27 6029+ kez okundu.
 

Serra Arife Üzmez Kimdir?

Serra Arife Üzmez Türksoyu kimya öğretmenliği geçmişi ve kişisel gelişim merakıyla, nefes koçluğu yolculuğuna başladı. Kendi potansiyelini keşfetti ve şimdi diğerlerine de yardımcı oluyor.
Serra Arife Üzmez Türksoyu 1982 Ankara doğumlu, Kırıkkale Üniversitesi Kimya Bölümünü (2003) AİBÜ Kimya Öğretmenliği yüksek lisans programını (2005) tamamladıktan sonra 4 yıl Kimya/Fen Bilgisi Öğretmenliği Yaptı. Lise yıllarında başlayan ‘Kişisel Gelişim’ e merakı ve  okuduğu kitaplar ve bu konularda ilgilendiği alanlar devam ederken,  mucizevi bir şekilde NEFES’ le tanıştı Serra Arife Üzmez Türksoyu Nefes, kendini bilmek anlamında bambaşka bilinç düzeyleri ve kapılar açarak, içindeki potansiyelimi kullanmasına vesile oldu ve Nefes Koçu olmasını hızlandırdı. (2018-Transformal Nefes Koçu) Serra Arife Üzmez Türksoyu  Şimdi, Nefes Koçu olarak aldığı tüm eğitimleri birleştirip, ihtiyaca ve Talebe göre kendinden de farklı birşeyler katarak düzenlediği seanslarına hem kendini hem de talep edenlerin, kendine ait olmayan sahte kimliklerinden arınıp, gerçek haline, ÖZ’ üne gitmek için; kendini bilme, tanıma, bulma yolcuğunda aktarıcılık yapıyor olmanın ve dönüşümlere şahit olmanın keyfine varıyor NEFES SEANSI SİZE NE KAZANDIRIR? -Sürekli Yaşadığınız Döngülerden Çıkış Yolu, -Mevcut Sorunların Çözüme Kavuşması, Fiziksel Rahatsızlıkların İyileşmesine Katkı -Kendinden ve Yaşamından Memnun ve Mutlu Olduğun Yeni Versiyonun, -Rahatlama, Huzur, Çocuk Neşesi, Olduğun Gibi Olabilme Gücü, -İçinizdeki Gücü Ortaya Çıkarma, Kendine Güvenin Artması, Kendi Değerini Hissetmen ve Yaşaman, -İsteklerinizi Gerçekleştirme Potansiyeli ve Kolaylığı, Özgür Seçimler Yapabilme Gücü. İnstagram: nefes.siz.siniz Facebook: nefes_siz_siniz
Serra Arife Üzmez Türksoyu kimya öğretmenliği geçmişi ve kişisel gelişim merakıyla, nefes koçluğu yolculuğuna başladı. Kendi potansiyelini keşfetti ve şimdi diğerlerine de yardımcı oluyor.

Serra Arife Üzmez Türksoyu 1982 Ankara doğumlu, Kırıkkale Üniversitesi Kimya Bölümünü (2003) AİBÜ Kimya Öğretmenliği yüksek lisans programını (2005) tamamladıktan sonra 4 yıl Kimya/Fen Bilgisi Öğretmenliği Yaptı. Lise yıllarında başlayan ‘Kişisel Gelişim’ e merakı ve  okuduğu kitaplar ve bu konularda ilgilendiği alanlar devam ederken,  mucizevi bir şekilde NEFES’ le tanıştı


Serra Arife Üzmez Türksoyu Nefes, kendini bilmek anlamında bambaşka bilinç düzeyleri ve kapılar açarak, içindeki potansiyelimi kullanmasına vesile oldu ve Nefes Koçu olmasını hızlandırdı. (2018-Transformal Nefes Koçu)


Serra Arife Üzmez Türksoyu  Şimdi, Nefes Koçu olarak aldığı tüm eğitimleri birleştirip, ihtiyaca ve Talebe göre kendinden de farklı birşeyler katarak düzenlediği seanslarına hem kendini hem de talep edenlerin, kendine ait olmayan sahte kimliklerinden arınıp, gerçek haline, ÖZ’ üne gitmek için; kendini bilme, tanıma, bulma yolcuğunda aktarıcılık yapıyor olmanın ve dönüşümlere şahit olmanın keyfine varıyor

NEFES SEANSI SİZE NE KAZANDIRIR?

-Sürekli Yaşadığınız Döngülerden Çıkış Yolu,

-Mevcut Sorunların Çözüme Kavuşması, Fiziksel Rahatsızlıkların İyileşmesine Katkı

-Kendinden ve Yaşamından Memnun ve Mutlu Olduğun Yeni Versiyonun,

-Rahatlama, Huzur, Çocuk Neşesi, Olduğun Gibi Olabilme Gücü,

-İçinizdeki Gücü Ortaya Çıkarma, Kendine Güvenin Artması, Kendi Değerini Hissetmen ve Yaşaman,

-İsteklerinizi Gerçekleştirme Potansiyeli ve Kolaylığı, Özgür Seçimler Yapabilme Gücü.

İnstagram: nefes.siz.siniz

Facebook: nefes_siz_siniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.