,, ,

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ partner oluyor !

Tv-Dünyası 07.12.2022 - 16:40, Güncelleme: 07.12.2022 - 16:40 7050+ kez okundu.
 

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ partner oluyor !

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ partner oluyor !
Peri Masalı , Limon Ağacı, Adanalı, Lale Devri, Yer Gök Aşk ve Medcezir gibi yapımlarda yer alan başarılı güzel oyuncu Serenay Sarıkaya , Ay Yapım 'ın yapımcılığını üstlendiği ' Aile ' dizisi ile anlaştı. Kıvanç Tatlıtuğ 'un Aslan karakterine hayat vereceği dizide Serenay Sarıkaya , daha önce Özge Özpirinçci ile anlaşılan psikolog Devin karakterine hayat verecek. Aile , yakında Show TV 'de!
Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ partner oluyor !
Peri Masalı , Limon Ağacı, Adanalı, Lale Devri, Yer Gök Aşk ve Medcezir gibi yapımlarda yer alan başarılı güzel oyuncu Serenay Sarıkaya , Ay Yapım 'ın yapımcılığını üstlendiği ' Aile ' dizisi ile anlaştı.
Kıvanç Tatlıtuğ 'un Aslan karakterine hayat vereceği dizide Serenay Sarıkaya , daha önce Özge Özpirinçci ile anlaşılan psikolog Devin karakterine hayat verecek.
Aile , yakında Show TV 'de!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.