,, ,

Şerdil Dara Odabaşı: Partimin Geleneklerinden ve Kurumsal Kimliğinden Uzaklaşması Üzücü

Siyaset 14.02.2024 - 10:07, Güncelleme: 14.02.2024 - 10:21 5546+ kez okundu.
 

Şerdil Dara Odabaşı: Partimin Geleneklerinden ve Kurumsal Kimliğinden Uzaklaşması Üzücü

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı, 5 yıl boyunca Kadıköy’ü güçlendirdi. Ancak, yeniden aday gösterilmediğini sosyal medyadan öğrendi
Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı , 2019 yılında başlattığı “Daha çok Kadıköy” seçim kampanyasının ardından 5 yıl boyunca Kadıköy’ü güçlendirmek ve Kadıköylülerin yaşam kalitesini artırmak için çalıştığını belirtti. Odabaşı, Kadıköy’ün çözülmemiş sorunlarına el attıklarını, ilçeyi yeni hizmetlerle tanıştırdıklarını ve sokak için çalıştıklarını ifade etti. Yaptıkları birçok uygulamanın hem komşuları arasında hem de dünya çapında karşılık bulduğunu, hatta bazılarının UNESCO’ya model olduğunu ve ödül aldığını belirtti. Ancak Odabaşı, belediye başkanlığının ilk döneminin sonunda tekrar aday gösterilmeyeceğini sosyal medyaya düşen haberlerle öğrendiğini ifade etti. Adaylaştırılma sürecinin, her türlü kriterden ve objektiflikten uzak, kapalı kapılar ardında, “Kurultay” sonrası siyasi ödüllendirme ve cezalandırma mantığı ile yürütüldüğünü belirterek, bu durumun hem kendisini hem de Cumhuriyet Halk Partisi’ni üzdüğünü ifade etti. Odabaşı, son nefesine kadar demokrasinin, adaletin ve barışın yeşermesi için çalışacağını ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olmaya devam edeceğini belirtti. Kadıköy için görev üstlenen arkadaşlarına başarılar diledi ve “Haydarpaşa Gar kalacak” diyerek verdiği mücadeleyi, komşularına ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne emanet etti.
Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı, 5 yıl boyunca Kadıköy’ü güçlendirdi. Ancak, yeniden aday gösterilmediğini sosyal medyadan öğrendi

Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı , 2019 yılında başlattığı “Daha çok Kadıköy” seçim kampanyasının ardından 5 yıl boyunca Kadıköy’ü güçlendirmek ve Kadıköylülerin yaşam kalitesini artırmak için çalıştığını belirtti.

Odabaşı, Kadıköy’ün çözülmemiş sorunlarına el attıklarını, ilçeyi yeni hizmetlerle tanıştırdıklarını ve sokak için çalıştıklarını ifade etti. Yaptıkları birçok uygulamanın hem komşuları arasında hem de dünya çapında karşılık bulduğunu, hatta bazılarının UNESCO’ya model olduğunu ve ödül aldığını belirtti.

Ancak Odabaşı, belediye başkanlığının ilk döneminin sonunda tekrar aday gösterilmeyeceğini sosyal medyaya düşen haberlerle öğrendiğini ifade etti. Adaylaştırılma sürecinin, her türlü kriterden ve objektiflikten uzak, kapalı kapılar ardında, “Kurultay” sonrası siyasi ödüllendirme ve cezalandırma mantığı ile yürütüldüğünü belirterek, bu durumun hem kendisini hem de Cumhuriyet Halk Partisi’ni üzdüğünü ifade etti.

Odabaşı, son nefesine kadar demokrasinin, adaletin ve barışın yeşermesi için çalışacağını ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olmaya devam edeceğini belirtti. Kadıköy için görev üstlenen arkadaşlarına başarılar diledi ve “Haydarpaşa Gar kalacak” diyerek verdiği mücadeleyi, komşularına ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne emanet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.