,, ,

Serdar Susuz, "Öyle mi" ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı

Müzik 05.12.2023 - 09:13, Güncelleme: 05.12.2023 - 09:15 7592+ kez okundu.
 

Serdar Susuz, "Öyle mi" ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı

Serdar Susuz, ‘Öyle mi’ isimli tekli şarkısıyla müzik dünyasına adım attı ve kendi tarzını dinleyicilere sunmaya başladı
Müzik dünyasına “Öyle mi” isimli tekli şarkısıyla merhaba diyen Serdar Susuz , hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürümeye başladı. Engürlü Müzik etiketiyle müzik severlere sunulan “Öyle mi” isimli eserin söz ve müziği Serdar Susuz imzası taşırken aranjör koltuğunda başarılı isim Gündüzcan Çetinkaya oturdu. Klip çekimleri İzmir’de yönetmen Arda Ergün tarafından tamamlanan “Öyle mi” isimli eserin çalışmasında Serdar Susuz performansıyla gerçekleşti. “Öyle mi” isimli eserin yaşanmış bir hikaye olduğunu dile getiren Serdar Susuz “İlk aşkıma yazdığım bir şarkı, ne kadar ayrılmayalım diye çaba harcasam da olmadı ve hüzünlü sonu yaşadık, bilemezdim ki bir dönem yaşadığım acı bir süre sonra bana yeni bir dünyanın kapılarını açacak, samimi duygularla yazılmış olan eserime çok güveniyorum” dedi. Alışılagelmiş müzik tarzından uzak, mevcut sisteme hizmet etmekten ziyade kendi tarzını dinleyiciye sunan bir yolda müzik dünyasına adım atan Serdar Susuz, gerçek duyguları ve yaşanmışlıkları aktardığı melodileri sayesinde en iyiler arasında yer almak istiyor.
Serdar Susuz, ‘Öyle mi’ isimli tekli şarkısıyla müzik dünyasına adım attı ve kendi tarzını dinleyicilere sunmaya başladı

Müzik dünyasına “Öyle mi” isimli tekli şarkısıyla merhaba diyen Serdar Susuz , hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürümeye başladı. Engürlü Müzik etiketiyle müzik severlere sunulan “Öyle mi” isimli eserin söz ve müziği Serdar Susuz imzası taşırken aranjör koltuğunda başarılı isim Gündüzcan Çetinkaya oturdu. Klip çekimleri İzmir’de yönetmen Arda Ergün tarafından tamamlanan “Öyle mi” isimli eserin çalışmasında Serdar Susuz performansıyla gerçekleşti.

“Öyle mi” isimli eserin yaşanmış bir hikaye olduğunu dile getiren Serdar Susuz “İlk aşkıma yazdığım bir şarkı, ne kadar ayrılmayalım diye çaba harcasam da olmadı ve hüzünlü sonu yaşadık, bilemezdim ki bir dönem yaşadığım acı bir süre sonra bana yeni bir dünyanın kapılarını açacak, samimi duygularla yazılmış olan eserime çok güveniyorum” dedi. Alışılagelmiş müzik tarzından uzak, mevcut sisteme hizmet etmekten ziyade kendi tarzını dinleyiciye sunan bir yolda müzik dünyasına adım atan Serdar Susuz, gerçek duyguları ve yaşanmışlıkları aktardığı melodileri sayesinde en iyiler arasında yer almak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.