,, ,

Serdar Ortaç ve Cansel Ayanoğlu Sevgili Mi?

Magazin 24.07.2023 - 10:50, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:50 8184+ kez okundu.
 

Serdar Ortaç ve Cansel Ayanoğlu Sevgili Mi?

Serdar Ortaç ve Cansel Ayanoğlu Sevgili Mi?
Türk pop müziğinin duayen ismi Serdar Ortaç , geçtiğimiz günlerde Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Ayanoğlu ile samimi pozlar verdi. İkilinin fotoğrafları sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve çiftin birlikte olup olmadığı merak konusu oldu. Serdar Ortaç , fotoğrafların ardından yaptığı açıklamada Cansel Ayanoğlu ile sadece arkadaş olduklarını söyledi. Ancak çiftin fotoğrafları, bu iddiayı yalanlar nitelikte. Serdar Ortaç ve Cansel Ayanoğlu , geçtiğimiz haftalarda da birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. İkilinin bu görüntüleri, aşk dedikodularını daha da alevlendirmişti. Serdar Ortaç ve Cansel Ayanoğlu 'nun ilişkisi hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak çiftin fotoğrafları, ikilinin birlikte olabileceğini gösteriyor.
Serdar Ortaç ve Cansel Ayanoğlu Sevgili Mi?

Türk pop müziğinin duayen ismi Serdar Ortaç , geçtiğimiz günlerde Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Ayanoğlu ile samimi pozlar verdi. İkilinin fotoğrafları sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve çiftin birlikte olup olmadığı merak konusu oldu.

Serdar Ortaç , fotoğrafların ardından yaptığı açıklamada Cansel Ayanoğlu ile sadece arkadaş olduklarını söyledi. Ancak çiftin fotoğrafları, bu iddiayı yalanlar nitelikte.

Serdar Ortaç ve Cansel Ayanoğlu , geçtiğimiz haftalarda da birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. İkilinin bu görüntüleri, aşk dedikodularını daha da alevlendirmişti.

Serdar Ortaç ve Cansel Ayanoğlu 'nun ilişkisi hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak çiftin fotoğrafları, ikilinin birlikte olabileceğini gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.