,, ,

Şenay Gürler'den Semih Saygıner'e Tam Destek!

Magazin 14.04.2023 - 16:26, Güncelleme: 14.04.2023 - 16:26 15615+ kez okundu.
 

Şenay Gürler'den Semih Saygıner'e Tam Destek!

Şenay Gürler'den Semih Saygıner'e Tam Destek!
'Mr. Magic' ve ' The Turkish Prince ' lakaplarıyla tanınan profesyonel bilardo oyuncusu Semih Saygıner , dünyada kazandığı önemli başarılarla biliniyor. Şenay Gürler , şu anda Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda olan Milli Bilardocu sevgilisi Semih Saygıner 'e tam desteğini gösterdi. Her zaman Saygıner'in başarılarında yanında olan Gürler, bu sefer de desteğini ve sevgisini göstermeyi ihmal etmedi. Oyuncu Şenay Gürler, geçtiğimiz günlerde de birlikteliklerinin 9. yılını sosyal medya hesabından kutlamıştı. Birlikte fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, "9 yılı bitirdik… Aşkla, sevgiyle, birlikte, el ele… Aşkım" şeklinde not düşmüştü.
Şenay Gürler'den Semih Saygıner'e Tam Destek!

'Mr. Magic' ve ' The Turkish Prince ' lakaplarıyla tanınan profesyonel bilardo oyuncusu Semih Saygıner , dünyada kazandığı önemli başarılarla biliniyor. Şenay Gürler , şu anda Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda olan Milli Bilardocu sevgilisi Semih Saygıner 'e tam desteğini gösterdi. Her zaman Saygıner'in başarılarında yanında olan Gürler, bu sefer de desteğini ve sevgisini göstermeyi ihmal etmedi.

Oyuncu Şenay Gürler, geçtiğimiz günlerde de birlikteliklerinin 9. yılını sosyal medya hesabından kutlamıştı. Birlikte fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, "9 yılı bitirdik… Aşkla, sevgiyle, birlikte, el ele… Aşkım" şeklinde not düşmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.