,, ,

Sema Bodur Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:33, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:33 7203+ kez okundu.
 

Sema Bodur Kimdir?

Sema Bodur Kimdir?
Sema Bodur 1966 yılında İzmir’in Kınık ilçesinde doğan Sema Bodur , ilk, orta ve lise öğrenimini doğup büyüdüğü ilçede tamamladı. Sema Bodur 1991 yılında İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde memuriyete başladı. İzmir’in birçok kulübünde antrenörlük ve kulüp yöneticiliği yaparak, farklı branşlarda bir çok başarılı sporcunun yetişmesine katkıda bulundu. Sema Bodur evli ve 1 çocuk annesidir.
Sema Bodur Kimdir?

Sema Bodur 1966 yılında İzmir’in Kınık ilçesinde doğan Sema Bodur , ilk, orta ve lise öğrenimini doğup büyüdüğü ilçede tamamladı.

Sema Bodur 1991 yılında İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde memuriyete başladı. İzmir’in birçok kulübünde antrenörlük ve kulüp yöneticiliği yaparak, farklı branşlarda bir çok başarılı sporcunun yetişmesine katkıda bulundu.

Sema Bodur evli ve 1 çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.