,, ,

Selin Yeninci Cannes'da şıklığıyla göz kamaştırdı

Magazin 17.10.2023 - 14:29, Güncelleme: 17.10.2023 - 14:32 18449+ kez okundu.
 

Selin Yeninci Cannes'da şıklığıyla göz kamaştırdı

Oyuncu ve yapımcı Selin Yeninci, Cannes’deki Mipcom Fuarı’nda şıklığıyla göz kamaştırdı. Yeninci, SY Production’ın yeni projelerini tanıtmak için fuara katıldı
Oyuncu kimliğine yapımcı kimliğini de ekleyen Selin Yeninci Fransa 'nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipcom Fuarı açılış gecesinde kırmızı halıda şıklık rüzgârı estirdi. Dizi, film, TV ve yapım sektörünün en prestijli fuarı olan MIPCOM'a, Türkiye'den hem yapımcı hem de oyuncu olarak katılan ilk oyuncu olan Yeninci, sahibi olduğu yapım şirketi SY Production'ın yeni projelerini tanıtmak amacıyla katıldı. Yeninci, kırmızı halıda tercih ettiği siyah uzun elbisesiyle göz kamaştırırken, uluslararası basından da yoğun ilgi gördü. Yeninci, fuarda yaptığı açıklamada, "Bu, benim için çok önemli bir deneyim. Türkiye'den hem yapımcı hem de oyuncu olarak katılmak, benim için büyük bir gurur. Türkiye'nin güçlü bir yapım sektörü olduğunu dünyaya göstermek istiyorum" dedi. Yeninci, fuarda hangi projeleri tanıtacak? Yeninci, fuarda sahibi olduğu yapım şirketi SY Production'ın yeni projelerini tanıtacak. Bu projeler arasında, Netflix için çekilecek bir dizi ve bir sinema filmi bulunuyor. Yeninci, Netflix için çekilecek dizide başrol oynayacak. Dizinin yönetmenliğini ise "Kırmızı Oda" dizisinin de yönetmenliğini yapan Berkun Oya üstlenecek. Yeninci, fuarda ayrıca, "Kırmızı Oda" dizisinin de yeni sezonunu tanıtacak. Selin Yeninci kimdir? 1988 yılında Bursa'da doğan Selin Yeninci, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında "Köprü" dizisiyle yaşayan Yeninci, daha sonra "Saklı Kalan", "Yüksek Sosyete", "Nefes Nefese", "Kırmızı Oda" gibi dizilerde rol aldı. Yeninci, "Kırmızı Oda" dizisindeki performansıyla 2021 yılında 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.
Oyuncu ve yapımcı Selin Yeninci, Cannes’deki Mipcom Fuarı’nda şıklığıyla göz kamaştırdı. Yeninci, SY Production’ın yeni projelerini tanıtmak için fuara katıldı

Oyuncu kimliğine yapımcı kimliğini de ekleyen Selin Yeninci Fransa 'nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipcom Fuarı açılış gecesinde kırmızı halıda şıklık rüzgârı estirdi.

Dizi, film, TV ve yapım sektörünün en prestijli fuarı olan MIPCOM'a, Türkiye'den hem yapımcı hem de oyuncu olarak katılan ilk oyuncu olan Yeninci, sahibi olduğu yapım şirketi SY Production'ın yeni projelerini tanıtmak amacıyla katıldı.

Yeninci, kırmızı halıda tercih ettiği siyah uzun elbisesiyle göz kamaştırırken, uluslararası basından da yoğun ilgi gördü.

Yeninci, fuarda yaptığı açıklamada, "Bu, benim için çok önemli bir deneyim. Türkiye'den hem yapımcı hem de oyuncu olarak katılmak, benim için büyük bir gurur. Türkiye'nin güçlü bir yapım sektörü olduğunu dünyaya göstermek istiyorum" dedi.

Yeninci, fuarda hangi projeleri tanıtacak?

Yeninci, fuarda sahibi olduğu yapım şirketi SY Production'ın yeni projelerini tanıtacak. Bu projeler arasında, Netflix için çekilecek bir dizi ve bir sinema filmi bulunuyor.

Yeninci, Netflix için çekilecek dizide başrol oynayacak. Dizinin yönetmenliğini ise "Kırmızı Oda" dizisinin de yönetmenliğini yapan Berkun Oya üstlenecek.

Yeninci, fuarda ayrıca, "Kırmızı Oda" dizisinin de yeni sezonunu tanıtacak.

Selin Yeninci kimdir?

1988 yılında Bursa'da doğan Selin Yeninci, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında "Köprü" dizisiyle yaşayan Yeninci, daha sonra "Saklı Kalan", "Yüksek Sosyete", "Nefes Nefese", "Kırmızı Oda" gibi dizilerde rol aldı.

Yeninci, "Kırmızı Oda" dizisindeki performansıyla 2021 yılında 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.