,, ,

Selin Şekerci’nin gözyaşları: Oyunculukla barıştığım bir film oldu

Magazin 06.01.2023 - 13:51, Güncelleme: 06.01.2023 - 14:03 9490+ kez okundu.
 

Selin Şekerci’nin gözyaşları: Oyunculukla barıştığım bir film oldu

Selin Şekerci’nin gözyaşları: Oyunculukla barıştığım bir film oldu
Selin Sekerci Çağan Irmak imzalı " Sevda Mecburi İstikamet " filminin galasında  Selin Şekerci Çağan Irmak ’ın yazıp yönettiği ‘ Sevda Mecburi İstikamet ’ filminin galasında gözyaşlarına hakim olamadı. Selçuk Yöntem , Selin Şekerci , Kubilay Aka , Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu ’nun yer aldığı filmde çok duygulu bir baba kız hikâyesi anlatılıyor. Selin Şekerci “Tekrar barıştığım ‘İyi ki bu işi yapıyorum’ dediğim bir set geçirdim. Bizim filmimiz bir farkındalık filmi, biz sadece gerçek olanı anlatmaya çalışıyoruz.Umarım o gerçeği en pozitif şekliyle görürsünüz” dedi. Şekerci sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok mutluyum. Bu iyi ki bu mesleği seçmişim diyorum ama bazı oynadığınız roller vardır iyi kiye sebep olurlar bu iş gerçekten buna sebep oldu. Çok duygulandım. Çünkü bu hale gelmemin sebebi İyi ki bu mesleği yapıyorum. İyi ki İnsanların hayatına dokunabiliyorum”.
Selin Şekerci’nin gözyaşları: Oyunculukla barıştığım bir film oldu

Selin Sekerci Çağan Irmak imzalı " Sevda Mecburi İstikamet " filminin galasında 


Selin Şekerci Çağan Irmak ’ın yazıp yönettiği ‘ Sevda Mecburi İstikamet ’ filminin galasında gözyaşlarına hakim olamadı. Selçuk Yöntem , Selin Şekerci , Kubilay Aka , Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu ’nun yer aldığı filmde çok duygulu bir baba kız hikâyesi anlatılıyor. Selin Şekerci “Tekrar barıştığım ‘İyi ki bu işi yapıyorum’ dediğim bir set geçirdim. Bizim filmimiz bir farkındalık filmi, biz sadece gerçek olanı anlatmaya çalışıyoruz.Umarım o gerçeği en pozitif şekliyle görürsünüz” dedi.
Şekerci sözlerini şöyle sürdürdü:
“Çok mutluyum. Bu iyi ki bu mesleği seçmişim diyorum ama bazı oynadığınız roller vardır iyi kiye sebep olurlar bu iş gerçekten buna sebep oldu. Çok duygulandım. Çünkü bu hale gelmemin sebebi İyi ki bu mesleği yapıyorum. İyi ki İnsanların hayatına dokunabiliyorum”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.