,, ,

Selim Şahin, MHP'den Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Siyaset 29.11.2023 - 09:18, Güncelleme: 29.11.2023 - 09:18 7407+ kez okundu.
 

Selim Şahin, MHP'den Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

MHP’nin Kızılcahamam aday adayı Selim Şahin: Eğitimci, avcı, Ülkü Ocakları yöneticisi ve MHP milletvekili adayı olan Şahin, Kızılcahamam’ı daha yaşanabilir kılmak istiyor
31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi ’nin ( MHP ) aday adayları da belli olmaya başladı. Selim Şahin ’de MHP’den Kızılcahamam Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Şahin, MHP Genel Merkezine gelerek aday adaylık müracaatı için hazırladığı dosyayı teslim etti. Şahin yaptığı açiklamada; "31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri İçin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezimize yaptığımı siz değerli hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve dostlarıma duyurmanın sevinci içerisindeyim." Dedi. Şahin sözlerini şöyle tamamladı:  Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli 'yi ziyaret edip emir ve talimatlarını aldık. Kızılcahamam’ı daha yaşanabilir ve hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için proje ve çalışmalarımızı seçim sürecinde sahada anlatacağım." diye konuştu. Selim Şahin Kimdir?  25/09/1983 Ankara doğumlu ve Kızılcahamam kütüğüne kayıtlı, evli,  iki çocuk babasıdır. Vatani görevini Şırnak’ta  kısa dönem jandarma olarak tamamladı. İlk okul, orta okul  ve lisans eğitim hayatımı Ankara’da tamamlamış olup Niğde üniversitesi’ nde yüksek lisans yapmıştır. Şuan Bulgaristan Wassıl levsky Ulusal Spor Akademisi’nde  doktora eğitimim devam etmektedir. Ankara da M.E.B e bağlı bulunan Eğitim kurumlarının Genel Müdürlüğünü yapmaktadır..  Hizmet içi eğitim  ve kurumlara özel eğitim organizasyonları yapmakla beraber ayrıca eğitim danışmanlık ve inşaat sektöründe çalışmakta. İkinci dönem İç Anadolu Av Ve Yaban Hayatı federasyonu Genel başkanı, Av ve yaban hayatı Konfederasyonu As başkanı, Türkiye Avcılık Ve Atıcılık Federasyonu teknik kurul üyesi, Merkez av komisyonu İç Anadolu temsilcisidir. Selim Şahin’in Siyasi Hayatı Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticiliği, MHP 10. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu Mezunu MHP Yenimahalle ilçe yöneticiliği ve komisyon başkanlıkları 27. Dönem Milletvekili Seçimleri Ankara 1. Bölge adayı
MHP’nin Kızılcahamam aday adayı Selim Şahin: Eğitimci, avcı, Ülkü Ocakları yöneticisi ve MHP milletvekili adayı olan Şahin, Kızılcahamam’ı daha yaşanabilir kılmak istiyor

31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi ’nin ( MHP ) aday adayları da belli olmaya başladı. Selim Şahin ’de MHP’den Kızılcahamam Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Şahin, MHP Genel Merkezine gelerek aday adaylık müracaatı için hazırladığı dosyayı teslim etti.

Şahin yaptığı açiklamada; "31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri İçin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezimize yaptığımı siz değerli hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve dostlarıma duyurmanın sevinci içerisindeyim." Dedi.
Şahin sözlerini şöyle tamamladı: 


Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli 'yi ziyaret edip emir ve talimatlarını aldık. Kızılcahamam’ı daha yaşanabilir ve hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için proje ve çalışmalarımızı seçim sürecinde sahada anlatacağım." diye konuştu.

Selim Şahin Kimdir?
 25/09/1983 Ankara doğumlu ve Kızılcahamam kütüğüne kayıtlı, evli,  iki çocuk babasıdır. Vatani görevini Şırnak’ta  kısa dönem jandarma olarak tamamladı. İlk okul, orta okul  ve lisans eğitim hayatımı Ankara’da tamamlamış olup Niğde üniversitesi’ nde yüksek lisans yapmıştır. Şuan Bulgaristan Wassıl levsky Ulusal Spor Akademisi’nde  doktora eğitimim devam etmektedir. Ankara da M.E.B e bağlı bulunan Eğitim kurumlarının Genel Müdürlüğünü yapmaktadır..  Hizmet içi eğitim  ve kurumlara özel eğitim organizasyonları yapmakla beraber ayrıca eğitim danışmanlık ve inşaat sektöründe çalışmakta.
İkinci dönem İç Anadolu Av Ve Yaban Hayatı federasyonu Genel başkanı, Av ve yaban hayatı Konfederasyonu As başkanı, Türkiye Avcılık Ve Atıcılık Federasyonu teknik kurul üyesi, Merkez av komisyonu İç Anadolu temsilcisidir.

Selim Şahin’in Siyasi Hayatı

Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticiliği,
MHP 10. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu Mezunu
MHP Yenimahalle ilçe yöneticiliği ve komisyon başkanlıkları
27. Dönem Milletvekili Seçimleri Ankara 1. Bölge adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.