,, ,

Şehir Restaurant Ocakbaşı’na Özel Kalite Belgesi Verildi

Gündem 21.08.2023 - 13:31, Güncelleme: 21.08.2023 - 13:31 3328+ kez okundu.
 

Şehir Restaurant Ocakbaşı’na Özel Kalite Belgesi Verildi

Şehir Restaurant Ocakbaşı’na Özel Kalite Belgesi Verildi
Antalya Konyaaltı ilçesinde bulunan Şehir Restaurant Ocakbaşı, Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk tarafından Özel Kalite Belgesi ile ödüllendirildi. Şehir Restaurant Ocakbaşı, Türk Sanat müziği, ses sanatçısı Taner Büyüker ve ünlü sanatçıların da sahne aldıkları birbirinden ilginç şovların yapıldığı yerli halkın ve yabancı turistlerin en gözde eğlence mekânıdır. Değişmeyen lezzeti, kaliteden ödün vermeden malzeme ve ürünlerin kullanıldığı damak zevkinize uygun birçok çeşit bulunmaktadır. Özel Kalite Belgesini takdim eden Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Şehir Restaurant Ocakbaşı’nın Antalya’nın en iyi eğlence mekânlarından biri olduğunu belirterek, “Şehir Restaurant Ocakbaşı, kalitesi, lezzeti ve eğlencesiyle Antalya’da fark yaratıyor. Bu ödülü hak ediyorlar” dedi. Şehir Restaurant Ocakbaşı sahibi Hüseyin Özhan, Özel Kalite Belgesi’ni almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu belge, bize hem bir onur hem de bir sorumluluk veriyor. Bundan sonra da daha iyi hizmet vererek, Antalya’nın en iyi eğlence mekânlarından biri olmaya devam edeceğiz” dedi. Şehir Restaurant Ocakbaşı, Antalya Konyaaltı Belediye Caddesi’nde hizmet vermektedir.
Şehir Restaurant Ocakbaşı’na Özel Kalite Belgesi Verildi

Antalya Konyaaltı ilçesinde bulunan Şehir Restaurant Ocakbaşı, Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk tarafından Özel Kalite Belgesi ile ödüllendirildi.

Şehir Restaurant Ocakbaşı, Türk Sanat müziği, ses sanatçısı Taner Büyüker ve ünlü sanatçıların da sahne aldıkları birbirinden ilginç şovların yapıldığı yerli halkın ve yabancı turistlerin en gözde eğlence mekânıdır. Değişmeyen lezzeti, kaliteden ödün vermeden malzeme ve ürünlerin kullanıldığı damak zevkinize uygun birçok çeşit bulunmaktadır.

Özel Kalite Belgesini takdim eden Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Şehir Restaurant Ocakbaşı’nın Antalya’nın en iyi eğlence mekânlarından biri olduğunu belirterek, “Şehir Restaurant Ocakbaşı, kalitesi, lezzeti ve eğlencesiyle Antalya’da fark yaratıyor. Bu ödülü hak ediyorlar” dedi.

Şehir Restaurant Ocakbaşı sahibi Hüseyin Özhan, Özel Kalite Belgesi’ni almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu belge, bize hem bir onur hem de bir sorumluluk veriyor. Bundan sonra da daha iyi hizmet vererek, Antalya’nın en iyi eğlence mekânlarından biri olmaya devam edeceğiz” dedi.

Şehir Restaurant Ocakbaşı, Antalya Konyaaltı Belediye Caddesi’nde hizmet vermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.